Zeecruise gebieden

Africa
  North Africa, Atlantic coast Marokko heeft veel mooie plekjes om te bezoeken tijdens Noord-Afrika Atlantische kust cruises. Bezoek koningsstad Rabat met de kasbah van Oudaya, de medina met nauwe straatjes,... meer informatie!  
  North Africa, Mediterranean coast Noord-Afrika Mediterrane kust cruises zijn er in alle soorten en maten. In de landen die aan de Middellandse Zee grenzen liggen zo veel mooie plaatsen, dat één cruise nauwelijks... meer informatie!  
  Red Sea Wie op Rode Zee cruise gaat, ziet meestal veel meer dan alleen de binnenzee tussen Afrika en het Arabisch Schiereiland. Sommige van de cruises over de Rode Zee zijn ware... meer informatie!  
  South Africa, Atlantic coast Zuid-Afrika en Atlantische kust cruises kunt u zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Een rondreis van een paar dagen vanaf Kaapstad, een cruise vanaf Australië of Nieuw Zeeland... meer informatie!  
  South Africa, Indian Ocean coast Zuid-Afrika en Indische Oceaan cruises bieden zo veel moois dat het geen wonder is dat er reizen bij zijn van meer dan twee maanden. Maar ook voor mensen met minder tijd zijn er... meer informatie!  
  Suez Canal  
Asia
  Arabic Sea  
  Indian Ocean  
  South East Asia  
Australia / New Zealand
  Australia  
  New Zealand  
  Tasmania  
Middle America / Caribbean
  Caribbean, eastern Oost Caribbean cruises zijn heerlijke zeecruises door een van de mooiste delen van de Caraïben. In het oosten van het Caraïbisch gebied liggen onder andere Haïti, de Dominicaanse... meer informatie!  
  Caribbean, southern Warme, ontspannen Zuid Caribbean cruises: een grotere tegenstelling tot het dagelijks leven aan de Noordzee bestaat bijna niet. De prachtige Caraïben beleven vanaf de mooiste... meer informatie!  
  Caribbean, western West Caribbean cruises zijn heerlijk ontspannen cruisereizen. Ze zijn dan ook erg populair; wie wil er nu niet uitwaaien in de Caraïben? Wuivende palmen, azuurblauwe zeeën... In... meer informatie!  
  Mexican Riviera Veel Mexico cruises vertrekken van de oostkust van de VS. Mogelijke opstapplaatsen zijn Miami, Fort Lauderdale, New York en Boston. De cruise voert vaak via een van de eilanden in... meer informatie!  
  Middle America, Pacific coast Midden-Amerika cruises langs de kusten van de Stille Oceaan zijn op zich al veelzijdig, maar goed kan altijd nóg beter en daarom beginnen veel cruises langs Midden-Amerika al in... meer informatie!  
  Panama Canal Veel Panama cruises vertrekken vanaf de westkust (San Francisco, Los Angeles) van de VS en varen dan via het Panamakanaal naar de oostkust naar bijvoorbeeld Boston of New York. Er... meer informatie!  
North America
  Alaska Op Alaska cruise? Dan bent u verzekerd van een reis vol indrukwekkende landschappen per luxe cruiseschip. Kom aan boord en begin aan een avontuurlijke tocht door de ongerepte... meer informatie!  
  Bermuda Een Bermuda cruise heeft alles wat u in een droomvakantie zoekt. Azuurblauw water zo ver het oog reikt... Uitgestrekte stranden die zich uitstekend lenen voor een romantische... meer informatie!  
  Canada & New England Met een Canada cruise beleeft u dit veelzijdige land in al zijn glorie. De overweldigende natuur is zo afwisselend dat u elke dag een nieuw fabuleus uitzicht heeft. Weidse... meer informatie!  
  Great Lakes  
  USA, East Coast Een VS oostkust cruise, wie kan zo'n aanbod weerstaan? Met zo veel te zien, te doen en te beleven is een zeecruise langs de Amerikaanse Atlantische kust voor iedereen een... meer informatie!  
  USA, West Coast Een VS westkust cruise is dé gelegenheid om een keur aan beroemde steden en uitzichten te combineren. Van een spelletje roulette in de glitterende gokpaleizen van Las Vegas tot... meer informatie!  
North Pole / South Pole
  Antarctic, South Arctic Ocean  
  Arctic, North Arctic Ocean  
  Greenland  
Northern Europe
  Baltic Sea Een oostzeecruise is een fantastische manier om kennis te maken met de prachtige, oude steden langs de kust van landen als Denemarken, Polen, Letland, Estland, Rusland, Zweden en... meer informatie!  
  British Isles Denkend aan een Britse Eilanden cruise, komen wellicht in de eerste plaats de twee meest bekende landen, namelijk Groot-Brittanië en Ierland, bij u op. Maar een Britse Eilanden... meer informatie!  
  Kiel Canal  
  North Cape Een Noordkaap cruise voert u naar de uiterste noordpunt van Europa, waar Noorwegen eindigt en de poolzee begint. Een onvergetelijke reisbelevenis vol natuurschoon. Denk... meer informatie!  
  North Sea Een Noordzee cruise is een cruise naar het onbekende en ongerepte. De Noordzee is immers zoveel meer als het strand van Zandvoort of de haven van IJmuiden! En juist als u op... meer informatie!  
  Norwegian Sea Als we aan de kust van Noorwegen denken, denken we aan ongerepte landschappen, aan ruige kliffen en diepe fjorden. Aan knusse vissersplaatsjes die tegen de achtergrond van hoge... meer informatie!  
Pacific
  Hawaii Een Hawaii cruise, dat is het paradijs ontdekken. Hawaii is indrukwekkend, intrigerend. Geheimzinnige eilanden vol kleuren, geuren en planten die u nog niet eerder zag. Een Hawaii... meer informatie!  
  South Sea Een Zuidzee cruise is uw kans de prachtige Pacific te ervaren. De paradijselijke Polynesische eilanden barsten van de overweldigend mooie natuur. De stranden zijn er nog mooier... meer informatie!  
South America
  Amazon/Brazil Amazone cruises door Zuid-Amerika zijn bijzondere reizen. Het Amazonegebied is het grootste tropisch regenwoud ter wereld en de Amazone is een van de langste rivieren ter wereld.... meer informatie!  
  Around South America Zuid-Amerika cruises hebben vaak het Amazonegebied en de Galapagoseilanden als bestemming. Logisch, want wie wil er nu niet genieten van deze prachtige natuur? Maar er is behalve... meer informatie!  
  Galapagos Islands Galapagos cruises zijn reizen van onvoorstelbare schoonheid. Darwin voer in 1835 met zijn schip de Beagle naar de eilanden om er de natuur te bestuderen. Hij was ongetwijfeld... meer informatie!  
  South America, Atlantic coast Zuid-Amerika cruises langs de Atlantische kust zijn erg populair. Geen wonder, want deze zeecruises bieden voor iedereen wat wils! Of u nu op junglesafari wilt of liever aan dek... meer informatie!  
  South America, Pacific coast Pacific Zuid-Amerika cruises voeren u langs de mooiste plaatsen aan de kust van Colombia, Ecuador, Peru en Chili. Veel Pacific Zuid-Amerika cruises vertrekken vanuit Quito in... meer informatie!  
Southern Europe / Mediterranean Sea
  Azores U heeft de Griekse en Canarische eilanden al gezien? Mallorca charmeert u niet? U wilt in plaats daarvan een werkelijk buitengewone, exclusieve reisbestemming? Dan is wellicht een... meer informatie!  
  Black Sea Een Zwarte Zee cruise staat voor een unieke reis vol contrasten - tussen antieke beschaving en moderne wereldsteden zoals Istanboel en Odessa; tussen weidse vlaktes,... meer informatie!  
  Canary Islands Als bij ons de herfstregen op de daken slaat, de straten glad worden van natte sneeuw, en de bleke zon achter een grijs wolkendek verscholen gaat, beginnen veel mensen te... meer informatie!  
  Corinth Canal  
  Mediterranean, eastern Een Oostelijke Middellandse Zee cruise voert u mee naar de mooiste reisbestemmingen in de Middellandse Zee. Naar een zonovergoten gebied dat gekenmerkt wordt door veelzijdigheid:... meer informatie!  
  Mediterranean, western Westelijke Middellandse Zee cruises zijn droomreizen naar de meest zonovergoten kusten en prachtigste steden van Europa. Boek een van onze Westelijke Middellandse Zee cruises en u... meer informatie!  
Trans cruise
  Transasia  
  Transatlantic, northern Met een Noord Atlantische Oceaan cruise voelt u zich ook honderden jaren na de beroemde reizen van Columbus nog een echte ontdekkingsreiziger. Kies het ruime sop en ervaar de... meer informatie!  
  Transatlantic, southern Maak op een Zuid Atlantische Oceaan cruise kennis met de op een na grootste oceaan ter wereld. Begin uw reis in Europa, en laat het maritieme avontuur beginnen! Per luxe... meer informatie!  
  Transeurope  
  Transpacific  
World cruise
  World cruise  


Riviercruise gebieden

Africa
  African rivers  
  Nile/Egypt  
America
  American rivers  
Asia
  Indian rivers  
  Irrawaddy River/Myanmar  
  Mekong/Vietnam  
Eastern Europe
  Danube Delta  
  Moldavia  
  Russian rivers  
Germany
  Danube Een Donau cruise is een onvergetelijke ervaring. Deze indrukwekkende bootreis maakt het verleden van deze beroemde rivier bijna tastbaar. Bezoek steden waar keizers en koningen... meer informatie!  
  Elbe Met een Elbe cruise bent u verzekerd van een heerlijke vakantie. Ruim 1100 kilometer lang plezier aan boord van een cruiseschip dat van alle gemakken voorzien is. Laat de... meer informatie!  
  Elbe-Havel Canal and Oder-Havel Canal Elbe-Havel- en Oder-Havelkanaal cruise. Het is een hele mond vol, maar waar de mond vol van is loopt het hart van over en een Elbe-Havel- en Oder-Havelkanaal cruise zal zeker voor... meer informatie!  
  Main De Duitse rivier de Main heeft veel moois te bieden. Met een Main cruise kunt u op comfortabele wijze ervaren wat dit deel van Duitsland voor u in petto heeft. Tussen de... meer informatie!  
  Main-Danube Canal Een Main-Donaukanaal cruise geeft u de gelegenheid een van de belangrijkste waterverbindingen van Europa te leren kennen. Dit kanaal maakt bootverkeer tussen de Zwarte Zee, de... meer informatie!  
  Moselle Een riviercruise door een prachtig deel van Europa: dat is een Moezel cruise. Dat is niet zo gek; de Moezel ontspringt in de Franse Vogezen en stroomt dan via Luxemburg richting... meer informatie!  
  Neckar Levensgenieters, historici en romantici opgelet: een Neckar cruise zou best eens iets voor u kunnen zijn. Van het Zwarte Woud tot aan de Rijn bij Mannheim stroomt deze rivier door... meer informatie!  
  Oder Een Oder cruise is een mooie bootreis, waarmee u het Pools-Duitse grensgebied leert kennen. De rivier de Oder maakt deel uit van de grens tussen deze twee landen. Ruim 850... meer informatie!  
  Peene Een Peene cruise is een reis die bij uitstek geschikt is voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Natuurlijk zijn er allerlei actieve excursies om aan deel te nemen, maar het... meer informatie!  
  Rhine Het is makkelijk om grapjes te maken over een reis langs de Rijn. Maar Rijn reizen zijn niet voor niets zo populair. Wie de vele clichés die de ronde doen over Rijn cruises aan de... meer informatie!  
  Saar Met een Saar cruise kunt u even afstand nemen van alle dagelijkse zorgen en weer helemaal mens worden. De mooie rivier de Saar, die ontspringt in de Vogezen en uitmondt in de... meer informatie!  
  Spree  
Southern Europe
  Douro/Portugal  
  Guadalquivir/Spain  
  Po/Italy  
Western Europe
  Benelux Een Benelux riviercruise is een onvergetelijke bootreis voor vakantievierders van alle leeftijden. Met een modern cruiseschip doorkruist u de lage landen. Vanaf het water leert u... meer informatie!  
  Gironde/France Bent u op zoek naar een bijzondere vakantie en houdt u van Frankrijk? Denk dan eens aan een Gironde cruise. Dit gebied tussen de Atlantische Oceaan en de mondingen van de rivieren... meer informatie!  
  Loire/France  
  Rhône/France Wie op Rhone cruise gaat, reist door een gebied dat ongeëvenaard rijk aan cultuurmonumenten is. De invloed van de Romeinen die zich hier vestigden, wijn maakten en handel bedreven... meer informatie!  
  Saône/France Leven als God in Frankrijk, het kan met een Saone cruise. Dit is uw kans om op de meest ontspannen manier mogelijk het beste van Frankrijk te ervaren. Goede wijnen, uitgebreide en... meer informatie!  
  Seine/France Een Seine cruise is veel meer dan een bootreis door Parijs. De rivier is 767 kilometer lang en stroomt behalve door de Franse hoofdstad door Fontainebleau, Rouen en Le Havre.... meer informatie!  
  
 
Cruises Teaser