Oost Caribbean cruises: de mooiste Cara´bische cruisereizen

Oost Caribbean cruises, vakanties om nooit te vergeten

Oost Caribbean cruises zijn heerlijke zeecruises door een van de mooiste delen van de Cara´ben. In het oosten van het Cara´bisch gebied liggen onder andere Ha´ti, de Dominicaanse Republiek, Puerto Rico, de Maagdeneilanden en St. Maarten. De meeste cruisereizen naar de oostelijke Cara´bische eilanden vertrekken vanaf de Amerikaanse oostkust. Bijvoorbeeld uit New Orleans, Baltimore, New York of Miami. Sommige Oost Caribbean cruises beginnen in Puerto Rico of Barbados. Maar waar u uw zeecruise naar de Cara´ben ook begint, met de prachtige uitzichten, het gastvrije personeel aan boord en de leukste uitstapjes wordt dit een vakantie om nooit te vergeten.

Oost Caribbean cruises – genieten van Caribbean style!

Er valt nogal wat te genieten op Oost Caribbean cruises. Het begint al aan boord, waar u helemaal tot rust kunt komen. En ook op de Cara´bische eilanden zelf, want genieten hoort bij de Caribbeanway of life. Met uw voeten in het zand en een fruitig drankje in uw hand verdwijnen alle beslommeringen als sneeuw voor de Cara´bische zon. Lekker eten hoort daar natuurlijk bij! De Cara´bische keuken is net zo gevarieerd als de eilanden zelf, met Indiaanse, Afrikaanse en Mediterrane invloeden. Vergeet ook de excursies die op het reisprogramma staan niet: ontspannen of juist lekker actief, op Oost Caribbean cruises valt er voor iedereen wat te genieten.

Oost Caribbean cruises bij cruises24.nl – inspirerende excursies

Oost Caribbean cruisesbieden inspirerende activiteiten voor iedereen. Verhef relaxen tot levenskunst op de witte stranden van de Dominicaanse Republiek. Klaar met zonnebaden? Bezoek dan een suikerrietplantage en een rumdestilleerderij op de Maagdeneilanden. Op St. Maarten kunt u een vlinderfarm bezoeken of de stad Philipsburg verkennen per fiets. In Puerto Rico kunt zeilvliegen en paardrijden door het regenwoud – om daarna na te genieten met een coquito – deze cocktail van rum en kokos is een echte aanrader op Oost Caribbean cruises!

  
 
Cruises Teaser