Pacific Zuid-Amerika cruises: Zuid-Amerika

Pacific Zuid-Amerika cruises bij cruises24.nl: reizen vol mogelijkheden

Pacific Zuid-Amerika cruises voeren u langs de mooiste plaatsen aan de kust van Colombia, Ecuador, Peru en Chili. Veel Pacific Zuid-Amerika cruises vertrekken vanuit Quito in Ecuador maar er zijn ook reizen die Chili of Argentinië als startplaats hebben. Wie nog meer landen wil zien kan vanuit Australië, de VS of Singapore vertrekken. Welke reis u ook kiest, het attente personeel op uw cruise is er voor u om uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring te maken. Zij zijn cruise-experts bij uitstek en helpen u graag.

Pacific Zuid-Amerika cruises en de Galapagoseilanden

Veel Pacific Zuid-Amerika cruises doen ook de Galapagoseilanden aan: hier vindt u planten en dieren die nergens anders voorkomen, zoals reuzenschildpadden, zeeleguanen en Galapagospinguins. Charles Darwin deed hier inspiratie voor zijn evolutieleer op. Maar u hoeft geen bioloog te zijn om van Galapagos te genieten: u kunt hier ook heerlijk zwemmen in rustige lagunes, snorkelen en wandelen door een van de stadjes op de eilanden. Of ga op zeeleeuwenexpeditie, bekijk rotsformaties waar kleurrijke vogels nestelen, en misschien komt u op het strand wel een reuzenschildpad tegen. Galapagos is zeker een van de hoogtepunten van Pacific Zuid-Amerika cruises!

Pacific Zuid-Amerika cruises: te zien en te doen

Veel mensen denken bij Zuid-Amerika aan indianen, regenwouden en de Amazone. Natuurlijk zult u dit allemaal kunnen zien tijdens Pacific Zuid-Amerika cruises, maar er is meer. Een greep uit het aanbod: Cusco in Peru, de hoofdstad van het Incarijk met vele ruïnes; de oude stad Chan Chan bij Trujillo, ook in Peru; de bruisende Chileense havenstad Valparaiso en het prachtige historische centrum van Quito in Ecuador, met uitzicht op de Andes. Of, op het water: de imposante fjorden van Chili, en Kaap Hoorn, het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika. En bij Ushuaia, Argentinië ligt het prachtige Tierra del Fuego National Park. Of u nu voor cultuur of natuur gaat (of voor beide) Pacific Zuid-Amerika cruises doen iedereen versteld staan.

  
 
Cruises Teaser