Voordelige zeecruises naar alle zeeŽn van de wereld

Voordelige zeecruises naar de mooiste bestemmingen

Zeecruises op alle oceanen en zeeŽn van de wereld vindt u eenvoudig bij ons. Vergeet u uw dagelijke beslommeringen voor een paar dagen of weken, en laat u uzelf eens echt verwennen op een van onze zeecruises. Bij de specialist voor cruise reizen, kreuzfahrten.de, krijgt u het best mogelijke advies, en in onze omvangrijke en overzichtelijke databank met voordelige zeecruises kunt u precies vinden wat bij u past, of het nu de Middellandse Zee, de Rode Zee, de Atlantische Oceaan of een van onze vele andere cruisebestemmingen gaat.

Voordelige zeecruises: de meest populaire reisbestemmingen van de wereld

Zeecruises hebben vaak de Noord- of Oostzee, de Middellandse Zee of het Caribische Gebied als bestemming. De precieze routes van onze voordelige zeecruises hangt natuurlijk van de rederij af, maar kunnen beginnen in bijvoorbeeld Kiel om dan langs de kust van ScandinaviŽ of Engeland te varen. In de Middelandse zee doen zeecruises vaak Úf het westelijke deel, Úf het oostelijke deel aan. In het westelijke deel worden havens in Spanje, Frankrijk en ItaliŽ bezocht. Dit staat uiteraard voor pittoreske landschappen, heerlijk eten en een ontspannen levensritme. Zeecruises in het oostelijke deel doen landen als Egypte, Griekenland, Israel, Cyprus en Turkije aan. U kunt aan land gaan om de plaatselijke cultuur en bevolking te leren kennen en 's avonds terug aan boord rustig te ontspannen. Natuurlijk zal u op sommige dagen aan boord blijven. U kunt dan uit talrijke activiteiten kiezen, of misschien lekker even helemaal niets doen.

Voordelige zeecruises met tijd voor ontspanning

Zeecruises in het Caribische Gebied - lijkt u dat wat? Het is mogelijk bij kreuzfahrten.de. Zulke zeecruises beginnen bijvoorbeeld in Fort Lauderdale, Florida, en voeren u op een onvergetelijke zonovergoten reis. Behalve ontspannende dagen op zee, die u in de zon op het dek door kunt brengen, zijn er ook veel mogelijkheden voor excursies op de prachtige, groene eilanden. U kunt de Bahama's, de Maagdeneilanden, of de Kleine Antillen verkennen, met hun prachtige, hagelwitte stranden en diepe jungles. Wilt u de interessante flora en fauna verkennen, of met een snorkel de koraalriffen onder het wateroppervlak? Of wandelen langs stille stranden of pittoreske vissershavens? Met een zeecruise naar het Caribische gebied is uw droomvakantie binnen handbereik. En op onze voordelige zeecruises is ook op de boot van alles te doen: van lekker eten en de zonsondergang op zee genieten tot fitnessen en aan ons veelzijdige amusementsprogramma deelnemen.

  
 
Cruises Teaser