Miles & More Logo
HOTLINE: 0800 / 72 44 333
DAILY from 8:00-22:00

Mecklenburgse meren cruise: bootreizen van ongeëvenaarde schoonheid

Mecklenburgse meren cruise, een boottocht door een bijzonder gebied

Met een Mecklenburgse meren cruise boekt u een bootreis vol charme, idyllische meertjes en pittoreske plaatsjes. Een reis die ontspanning combineert met inspirerende excursies. Dit merengebied te ontdekken met een cruiseschip is mogelijk, omdat de rivier de Havel veel van de meren met elkaar verbindt. Een Mecklenburgse meren cruise is vooral bijzonder vanwege al het natuurschoon in de omgeving. U kunt hier wandelen, fietsen, kanoën, zeilen, snorkelen, vissen, of zoek een fijn plekje op aan een van de meren en laat u betoveren door de buitengewoon mooie omgeving. Niet voor niets komen veel reizigers keer op keer terug voor een Mecklenburgse meren cruise.

Natuur, cultuur of geschiedenis? Alles kan met een Mecklenburgse meren cruise

Een Mecklenburgse meren cruise betekent: in alle rust door rustig water varen, omringd door een indrukwekkend landschap. En dat dan per luxe cruiseschip. Af en toe een stad aan de oever: Schwerin bijvoorbeeld, waar de oude binnenstad de moeite van een bezoek zeker waard is. Of Slot Penzlin met zijn heksenkelder. Iedere dag van een Mecklenburgse meren cruise levert weer nieuwe mooie plaatjes, fijne momenten en memorabele ervaringen op. Natuurlijk is er ook alle gelegenheid om lekker niets te doen en u in de watten te laten leggen door het attente personeel aan boord van uw schip.

Mecklenburgse meren cruise: een bootreis voor alle zintuigen

Een rivierencruise heeft een heel andere sfeer dan een zeecruise. Riviercruises zijn wat kleinschaliger en daardoor gemoedelijker. Al snel zult u zich helemaal thuis voelen aan boord. En natuurlijk is er het verschil tussen kust en binnenland. Met een Mecklenburgse meren cruise kunt u het binnenland van Duitsland ervaren. Het merengebied rondom Berlijn is enorm veelzijdig, en prikkelt al uw zintuigen. Terwijl u helemaal tot rust komt met een Mecklenburgse meren cruise doet u nieuwe ervaringen op. De herinneringen aan deze Mecklenburgse meren cruise zullen nog lang na thuiskomst een glimlach op uw gezicht toveren!