Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Zwarte Zee

Cruises naar de Zwarte Zee - beleef traditie en moderniteit

Ontdek de Parel van het Oosten met een Zwarte Zee cruise

Een Zwarte Zee cruise staat voor een unieke reis vol contrasten - tussen antieke beschaving en moderne wereldsteden zoals Istanboel en Odessa; tussen weidse vlaktes, rivierdelta's en hoge gebergtes; tussen twee werelddelen, Europa en Azië. Ontdek de veelvoud aan culturen, tradities en natuurschoon aan de kusten van de Zwarte Zee, die niet voor niets als de Parel van het Oosten bekend staat. Met een Zwarte Zee cruise doet u fascinerende, spectaculaire reiservaringen op in landen zoals Turkije, Roemenië en de Oekraïne. Leer het grensgebied van Oost en West kennen met een van onze cruisevakanties, en neem een kijkje in ons uitgebreide aanbod!

Geschiedenis en natuurschoon met een Zwarte Zee cruise

Wat is er zo bijzonder aan een Zwarte Zee cruise? In de eerste plaats de rijkdom aan verschillende culturen, die zich in de loop der tijd aan de kusten gevestigd hebben. Van Istanboel met haar paleizen en moskeeën, lange tijd de voornaamste stad van Europa, tot de resten van Griekse beschaving op de Krim en het charmante Odessa. Maar ook het natuurschoon, van de delta van de Donau tot de hoge toppen van de Kaukasus en de steile, beboste noordkust van Turkije. Dit alles opent zich voor u met een van onze Zwarte Zee cruises: een gebied rijk aan geschiedenis en aan spectaculair natuurschoon. En natuurlijk kunt u dit alles beleven met het optimale comfort, de professionele service en het ontspannen ritme van een cruisevakantie!

Een Zwarte Zee cruise: een onvergelijkelijk kruispunt van volkeren en culturen

Naast de oeroude binnenstad van Istanbul - hoofdstad van achtereenvolgens de Romeinse, Byzantijnse en Ottomaanse wereldrijken, en andere oude steden zoals Constanta in Roemenië, ooit het ballingsoord van de Romeinse dichter Ovidius, en het klassieke Sinope aan de Turkse kust, biedt de Zwarte Zee ook veel aan hedendaagse cultuur. Landen als Georgië, Bulgarije en de Oekraïne hebben veel eigens te bieden. Verken drukke, kleurrijke bazaars en zonnige boulevards tijdens een excursie aan land, proef verse tomaten, heerlijke wijn, of waarom niet een Oekraïnse "pelmeni" of een Georgische "khachapuri"? Een Zwarte Zee cruise brengt dit alles binnen handbereik - en dat zonder zorgen over bagage, aansluitende treinen en vluchten, en al de andere beslommeringen van reizen over land. Ontdek een fascinerend kruispunt van volkeren en culturen met het best mogelijke comfort op een van onze cruiseschepen, en boek vandaag nog een Zwarte Zee cruise!