Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Leer prachtige landschappen en historische steden kennen met riviercruises

Riviercruises online boeken voor iedereen

Riviercruises hebben dikwijls historische steden als bestemming. Zo kunt u de Rijn of de Donau afzakken, van de prachtige landschappen van het Rijndal of de Donauknie en van de historische stadsgezichten van Wenen, Budapest en Worms genieten. En dit alles met al het comfort en gemak van een drijvend hotel. Maar er zijn ook riviercruises met meer exotische bestemmingen, zoals de Jangtse in China, of de Amazone. Een riviercruise kan twee of drie dagen duren, of meer dan tien dagen. Voor elk wat wils! Maar in ieder geval biedt een riviercruise comfort en ontspanning: aan boord vindt u fitnessruimtes, zwembaden, Wellness-afdelingen enzovoort. Kies een op maat gesneden riviercruise uit ons uitgebreide aanbod. En als u meer informatie wil, staan wij u uiteraard graag telefonisch te woord.

Ontdek de mooiste rivieren van de wereld met onze riviercruises

Riviercruises zijn de beste manier om de mooiste rivieren van de wereld te leren kennen. U ziet namelijk niet alleen het prachtige landschap, met de glooiende valleien of steile kliffen van het rivierdal, of de vogelrijke wetlands van een rivierdelta, maar ook de mooiste en spannendste steden. Zo voert een cruise langs de Donau u naar Europese hoofdsteden als Wenen, Bratislava en Budapest, en langs middeleeuwse stadjes zoals Esztergom. Maar wij bieden ook riviercruises verder weg aan - naar de Nijl in Afrika, of de grote rivieren van Rusland. Fantastische aanbiedingen voor riviercruises over de hele wereld vindt u bij ons.

Riviercruises - pure ontspanning!

Riviercruises worden aangeboden door bijvoorbeeld de Duitse rederij A-ROSA, een specialist op dit gebied. Vergeleken met de meer klassieke cruise reizen zijn riviercruises vaak voordeliger. U hoeft immers niet de hele oceaan over. Ook zijn de schepen vaak wat kleiner als de grote oceaanvaarders, en daarmee ook knusser en gezelliger. Wat uiteraard niet betekent dat ze minder te bieden hebben aan luxe en comfort! De hutten zijn ruim en hebben vaak een balkon. Heeft u eens geen zin om aan land te gaan en wilt u alle indrukken even rustig verwerken, dan kan dit prima op bijvoorbeeld het zonnedek of tijdens een rondje in het zwembad. Een riviercruise is ideaal voor rust, ontspanning en vermaak.