Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Seabourn Cruises: met een droomjacht naar het paradijs

Seabourn Cruises staat voor luxe en exclusiviteit

Seabourn Cruises is een van de voornaamste aanbieders van luxecruises, en haar zes schepen staan bekend in oa. de Berlitz Complete Guide to Cruising & Cruise Ships als onder de allerbeste cruiseschepen op de wereld. Waarom? In de eerste plaats vanwege de 104 ruime suites. Dan is er de luxe, smaakvolle inrichting. En uiteraard de uitstekende voorzieningen, van luxe restaurants en clubs tot sportvoorzieningen en een Wellness-afdeling. De compacte, fraaie jachtschepen zijn er niet op gebouwd, zoveel mensen mogelijk mee te nemen, maar om iedere gast ruimte, luxe en een persoonlijke service te bieden. Op een schip van Seabourn Cruises waant u zich in een exclusief hotel, meer dan op een schip. Een hotel uiteraard, dat u naar de meest interessante bestemmingen op de wereld vervoert. Pas op, dat u door de uitgebreide voorzieningen en de luxe behandeling niet mist, wat er zich buiten het schip bevindt!

Vergeet de zorgen van alle dag op een cruise van Seabourn Cruises

De exclusieve jachten van Seabourn, zoals de Seabourn Legend, de Pride, en de Spirit, worden gekoesterd in het geheugen van echte cruiseliefhebbers. Daar staan ze gelijk voor pure luxe, eersteklas service, en uiteraard een keuken waarbij het water in de mond loopt. Laat u uzelf verwennen met een cruise van Seabourn Cruises, en u vergeet gegarandeerd de zorgen van alledag in een van onze restaurants of clubs, of wellicht tijdens een verkwikkende massage in de Wellness-afdeling. De verkwikkende reiservaring, de nieuwe energie, en de fantastische herinneringen die u op een Seabourn Cruises cruise opdoet, zullen u nog lang bijblijven. Wellicht tot uw volgende droomreis op een schip van Seabourn Cruises!

De meest romantische reisbestemmingen binnen handbereik met Seabourn Cruises

Onder de bestemmingen die de jachtschepen van Seabourn Cruises aandoen, bevinden zich de mooiste, meest spannende en meest romantische plekjes op aarde. Het Caribische Gebied en de Middellandse Zee, vanzelfsprekend, maar ook het Verre Oosten en Nieuw-Zeeland. En met het nieuwste schip van de Seabourn Cruises vloot, de Quest, kunt u van Florida via het Panama-kanaal de Stille Oceaan over, langs de Polynesische Eilanden met als eindbestemming Hong Kong. De keuze gaat dan ook alleen maar om welke route en bestemming u het meest aanspreekt. Want voor luxe, service en een volmaakte reiservaring staan alle schepen van Seabourn garant!