Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Rijn

Rijn cruise – de moeder van alle riviercruises

Met een Rijn cruise beleeft u een authentieke riviercruise

Het is makkelijk om grapjes te maken over een reis langs de Rijn. Maar Rijn reizen zijn niet voor niets zo populair. Wie de vele clichés die de ronde doen over Rijn cruises aan de kant schuift en zelf eens aan zo'n beroemde bootreis deelneemt, zal al gauw beamen dat een Rijn cruise inderdaad prachtig, indrukwekkend, betoverend et cetera, et cetera is. Keizers, koningen, heldenverhalen en romantische liederen geven luister aan deze reis, die u langs bossen, heide, veen en weiden voert. Langs windmolens, watermolens, kerken en kastelen. Langs steden als Basel, Straatsburg en het historische Worms. En dat alles per comfortabel schip.

Voor bon vivants, cultuurliefhebbers en reislustigen – een Rijn cruise voor iedereen

Het schilderachtige Rijndal tussen Keulen en Mainz is een van de hoogtepunten van iedere Rijn cruise. Als uw schip voorbij de Lorelei vaart, begrijpt u zeker waarom Rijn reizen omgeven zijn door romantiek en waarom er over deze rots zo veel verhalen de ronde doen. In het Rijndal zorgen indrukwekkende rotspartijen, wijngaarden, lieflijke dorpjes en imposante gebouwen voor de achtergrond van uw reis. Het ene na het andere kasteel(tje), prachtige kerken. Bijvoorbeeld de Middeleeuwse Burg Rheinfels, Deutsches Eck in Koblenz, en de Ludendorffbrug in Remagen die de eerste Wereldoorlog ongeschonden doorstond. Een Rijn cruise is een reis langs monumenten uit lang vervlogen en moderne geschiedenis.

De luxe van een Rijn cruise

Een Rijn cruise is perfect voor iedereen, die de landen waar deze ruim twaalfhonderd kilometer lange rivier doorheen stroomt beter wil leren kennen. Een cruise hoeft geen exotische bestemmingen als doel te hebben; een reis langs de Rijn is een riviercruise van hoog niveau, maar dicht bij huis. Voor een geweldige vakantie hoeft u dus niet naar het andere eind van de wereld. De schepen die u over de Rijn varen zorgen voor een luxueus onderkomen tijdens de reis en de uitzichten en uitstapjes doen de rest. Bekijk nu ons aanbod aan Rijn cruises en ontdek zelf de magie van de Rijn.