Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Holland America Line staat voor luxe tot in het kleinste detail

Holland America Line: traditie, stijl en de nieuwste technologie

De Holland America Line is een van de oudste en meest traditierijke rederijen ter wereld. Sinds 1870 verzorgd men passagiersvervoer tussen Rotterdam en New York, en vakantiecruises sinds 1895. En al die tijd staat de rederij, met haar vijftien schepen, garant voor uitmuntende service en luxe van het hoogste niveau. Het vlaggeschip, de Rotterdam, biedt zeeuitzicht vanuit het merendeel van de ruime, uitstekend vormgegeven cabine's, een uitstekend aanbod aan voorzieningen wat betreft restaurants, sportvoorzieningen en Wellness, en uiteraard een uitgebreid programma voor de kleineren onder ons, waaronder een jongerendisco. De Rijndam is ingericht met thema's uit de tijd van de Nederlandse geschiedenis, en is ingericht voor een kleiner aantal passagiers - maar des te meer aan luxe en voorzieningen. De Westerdam, een van de nieuwere aanwinsten van de vloot, is gekenmerkt door de nieuwste en milieuvriendelijkste technologie maar ook, zoals de meeste schepen van de Holland America Line, door veel ruimte per passagiers. Holland America Line staat zowel voor stijl en elegantie, als een ongeëvenaard gehalte aan comfort.

Holland America Line: van Alaska tot Polynesië

Zoals de naam al zegt, gaan een deel van de reizen met Holland America Line de Atlantische Oceaan over van West-Europa naar de Verenigde Staten. Maar Holland America Line doet ook andere, meer ongewone bestemmingen aan. Polynesië bijvoorbeeld, en in het bijzonder Alaska, de westkust van Canada, en het noordwesten van de Verenigde Staten. Natuurlijk geniet u van de woeste natuur en gletsjers van Alaska met het hoogst mogelijke comfort, een uitstekende Wellness-afdeling en heerlijke restaurants. Holland America Line biedt alles: spannende en fascinerende bestemmingen, comfort, amusement... Voor de meeste passagiers betekent een reis met Holland America Line liefde op het eerste gezicht. Opgepast, want een reis met Holland America Line smaakt meestal naar meer!

Holland America Line: luxe, comfort en een weelde aan mogelijkheden

Reeds van buiten maken de schepen van Holland America Line een goede indruk. Geen wanstaltige gedrochten, maar slanke, fraaie schepen met fraaie, klassieke vormgeving. Hoe groot ze dan ook zijn. Van binnen wordt deze goede indruk nog versterkt, door een stijlvolle en kunstzinnige vormgeving, die het comfort van de passagier nochtans op de eerste plaats zet. En met een veelzijdig aanbod aan cruises, met bestemmingen van de Stille Zuidzee tot de Noordkaap, en verschillende duur van minicruises van enkele dagen, tot een reis van bijna drie maanden van Southampton naar Singapore met de MS Rotterdam. Ooit een lijndienst tussen Rotterdam en New York, nu bevaart Holland America Line alle zeven zeeën van de wereld. Kijk eens in ons aanbod en kies - een onvergetelijke vakantie is gegarandeerd!