Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Caribbean, West

West Caribbean cruises: zonnige zeecruises door het westelijk Caraïbisch gebied

West Caribbean cruises: ontspannen zeecruises door het Caraïbisch gebied

West Caribbean cruises zijn heerlijk ontspannen cruisereizen. Ze zijn dan ook erg populair; wie wil er nu niet uitwaaien in de Caraïben? Wuivende palmen, azuurblauwe zeeën... In het westelijk Caraïbisch gebied liggen Cuba, de Bahama's, Jamaica en de Kaaimaneilanden, stuk voor stuk prachtige eilanden. Hier kunt u winkelen, zwemmen, natuurparken bezoeken, heerlijk Caraïbisch eten en natuurlijk relaxen op de mooiste witte stranden. Ook aan boord van uw schip is het goed toeven. West Caribbean cruises geven u het ultieme vakantiegevoel.

Gevarieerde West Caribbean cruises bij cruises24.nl

West Caribbean cruises vertrekken meestal vanuit de VS, bijvoorbeeld uit Miami, Fort Lauderdale, Los Angeles en New Orleans. Deze steden zijn alvast een goed begin van uw tropische cruise langs Cuba, de Bahama's, Jamaica of de Kaaimaneilanden! West Caribbean cruises doen ook regelmatig Mexico, Haïti, Belize en Honduras aan. U zult zich met al die afwisseling dus niet vervelen. Zeker niet omdat op de westelijke Caraïbische eilanden voor iedereen iets te doen en te beleven is. Ons aanbod aan West Caribbean cruises is enorm uitgebreid, dus uw perfecte cruisevakantie langs de Caraïbische eilanden zit er zeker bij.

Beleef de Caribbean met West Caribbean cruises

Spectaculaire watervallen, zwemmen met dolfijnen, paardrijden over het strand, diepzeevissen, raften, off-road safari's...een kleine greep uit de excursies tijdens West Caribbean cruises. En dat is dan alleen nog maar op Jamaica. Op de Kaaimaneilanden kunt u een van de vele natuurgebieden bezoeken, op Cuba klinkt overal opzwepende dansmuziek, en u kunt er tongstrelende gerechten proeven. Natuurlijk staan ook steden als Havana en Santiago de Cuba op het reisprogramma. 's Avonds kunt u een strandwandeling maken of het nachtleven in Caraïbische havensteden ontdekken, of aan boord genieten van paradijselijke uitzichten. West Caribbean cruises: heerlijke reizen voor iedereen!