Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Zuid-Amerika, Atlantische Kust

Zuid-Amerika cruises langs de Atlantische kust: cruises vol inspiratie

Zuid-Amerika cruises langs de Atlantische kust: reizen voor levensgenieters

Zuid-Amerika cruises langs de Atlantische kust zijn erg populair. Geen wonder, want deze zeecruises bieden voor iedereen wat wils! Of u nu op junglesafari wilt of liever aan dek geniet van het fenomenale uitzicht, alle soorten levensgenieters zullen het ermee eens zijn dat Zuid-Amerika cruises langs de Atlantische kust garant staan voor een heerlijke vakantie. Bekijk ons veelzijdige aanbod aan cruisereizen langs dit prachtige werelddeel en vind úw perfecte cruisevakantie naar Zuid-Amerika.

Zuid-Amerika cruises langs de Atlantische kust: bijzondere Atlantische zeecruises

Aan boord gaan in Barcelona, aanleggen in de mooiste havens langs de Mediterrane kust, om vervolgens via Marokko over de Atlantische Oceaan af te dalen naar Brazilië. Zuid-Amerika cruises langs de Atlantische kust zijn meer dan een prachtige reis langs de Zuid-Amerikaanse kust. Vaar als een ontdekkingsreiziger over de oceaan: is er al land in zicht? De cruiseschepen van nu zijn gelukkig veel comfortabeler dan de schepen van vroeger, en voor scheurbuik hoeft u niet bang te zijn. U kunt voor Zuid-Amerika cruises langs de Atlantische kust ook dichterbij inschepen: in Hamburg bijvoorbeeld. Uw cruise voert u langs Spanje en Portugal via Noord-Afrika naar de Zuid-Amerikaanse kust van Brazilië, Uruguay, Argentinië en Chili. En zo zijn er nog veel meer prachtige zeecruises naar dit prachtige continent!

Zuid-Amerika cruises langs de Atlantische kust bij cruises24.nl: excursies voor iedereen

De cruiseschepen van Zuid-Amerika cruises langs de Atlantische kust hebben zo veel voorzieningen dat u ook zonder aan land te gaan een heerlijke vakantie kunt hebben. Maar uw Zuid-Amerika cruise wordt natuurlijk nog leuker met een van de vele excursies op het programma. Naar de jungle van de Amazone bijvoorbeeld, golfen in Ushaia (Argentinië), een historische stadswandeling in Montevideo (Uruguay), of per tandradbaan naar het beroemde Christusbeeld van Rio de Janeiro. Zuid-Amerika cruises langs de Atlantische kust hebben ook voor zonaanbidders meer dan genoeg mogelijkheden; het strand van Copacabana is een must voor iedereen die van zon, zee en strand houdt!