Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Silversea Cruises - ontdek de mooiste plekjes van de wereld met volmaakte luxe

Silversea Cruises

Silversea Cruises: iets heel bijzonders

Uiteraard biedt Silversea Cruises de hoogste standaard aan luxe en voorzieningen. Kundig, goed opgeleid personeel, heerlijk eten van het niveau van een meersterrenrestaurant, ruime suites, en natuurlijk een uitgebreid aanbod aan sportmogelijkheden en amusement. Maar Silversea Cruises biedt nog meer. De zes schepen van Silversea brengen u namelijk naar de mooiste en meest bijzondere plekjes op aarde. De elegante, kleine schepen zijn niet afhankelijk van de grootste havens en drukst bevaren zeestraten, maar kunnen zogezegd van het betreden pad afwijken. Wat dacht u van een tocht naar Nieuw-Zeeland of de kust van Vietnam met de Silversea Shadow? Met een aantal passagiers van hooguit vierhonderd is er des te meer ruimte en persoonlijke service voor de individuele reiziger: grote, ruime suites, vrije placering in de restaurants, en een uitgebreid volpension. Begin uw ontdekkingsreis met Silversea Cruises!

Silver Cloud
Silver Dawn
Silver Moon
Silver Muse
Silver Shadow
Silver Spirit
Silver Whisper
Silver Wind
Zilver Nova
Zilveren Endeavour
Zilveren oorsprong
Zilveren Straal

Begin uw ontdekkingsreis met Silversea Cruises.

Voor de echte ontdekkingsreiziger is er de Silversea Explorer. Dit kleine, sterke schip vaan Silversea Cruises, met hooguit 132 passagiers, kan u langs de westkust van Afrika voeren, naar het zuiden van de Atlantische Oceaan via het legendarische vulkaaneiland Tristan da Cunha, en zelfs naar Antarctica! Een expeditie vol adembenemend natuurschoon en dierenleven - van pinguïns en zeevogels tot robben en walvissen - naar het meest onherbergzame, en een van de mooiste gebieden van de wereld. Fascinerend, leerzaam - u kunt duitstalige lezingen van echte kenners volgen - en uiteraard ook luxe. 's Avonds kunt u in "The Humidor" van een cognac en een goede sigaar genieten terwijl het schip langs ijsbergen in de middernachtzon vaart... Stap aan boord en begin met Silversea Cruises een ontdekkingsreis waar weinigen u zijn voorgegaan!

Silversea Cruises: alleen het beste is goed genoeg

Silversea Cruises is ideaal, als u uzelf net even dat extra wilt gunnen. En waarom zou u dat niet doen? Het all-inclusive concept van Silversea Cruises betekent, dat verreweg het meeste - alle maaltijden, alcoholische dranken, fooien, enz. - bij de prijs inbegrepen zijn. Zelfs de gevoerde parka's bij de Zuidpoolexpedities! Hierdoor zult u zich geen moment vervelen, ook bij dagen op open zee. Het kundige personeel, de uitstekende service en het uitgebreide aanbod aan voorzieningen zijn er volledig op gericht, u het allerbeste te bieden. Want voor gasten bij Silversea Cruises is alleen het beste goed genoeg.