Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Voordelige cruises naar de Canarische Eilanden bij www.cruises24.nl

Canarische Eilanden

Ontsnap aan de winterkou met een Canarische Eilanden cruise

Als bij ons de herfstregen op de daken slaat, de straten glad worden van natte sneeuw, en de bleke zon achter een grijs wolkendek verscholen gaat, beginnen veel mensen te verlangen naar het voorjaar. Maar dat is nog zo ver weg... Een Canarische Eilanden cruise is dan het perfecte medicijn tegen herftmelancholie en winterhumeur! Maar de Canarische Eilanden, al sinds lang een geliefde bestemming voor iedereen die de zon zoekt, is meer dan lekker weer en zonovergoten strand. Ook de prachtige, subtropische landschappen, rijk an flora en fauna, hoge bergen, oerwouden en de bijna buitenaardse vulkanische landschappen van Lanzarote. Prachtige wandelroutes, pittoreske stadjes en dorpjes, levendige grote steden zoals La Palma, en de imposante Pico del Teide, die zich bijna vierduizend meter boven zeeniveau verheft. Lanzarote, Tenerife, Gran Canaria - de Canarische eilanden bieden sowieso een rijkdom aan belevenissen en indrukken. Al snel herinnert u zich de kou en de regen niet meer!

Een Canarische Eilanden cruise - zoveel meer als zee en strand!

De Canarische Eilanden en de andere eilandengroepen van de Atlantische Oceaan stonden vroeger ook wel bekend als de Gelukzalige Eilanden. En de naam is passend: de Canarische Eilanden worden gekenmerkt door een ongelofelijke rijkdom aan plant- en dierenleven, waaronder vogelsoorten en zelfs grote hagedissen die nergens elders voorkomen. Behalve een reis naar kleurrijke natuur, met hoge, sneeuwbedekte bergen, diepe wouden en vulkaanlandschappen, biedt een Canarische eilanden cruise ook een reis naar een rijke lokale cultuur, met prachtige steden en stadjes, een ontspannen levensritme en uiteraard een heerlijke keuken, die bekend staat om eenvoud, heerlijke smaak en plaatselijke ingrediënten. Ook de uitstekende service, het optimale comfort en het uitgebreide aanbod aan amusement op de boot staan garant voor een ontspannende, verkwikkende vakantie vol indrukken. Neem eens een kijkje in ons aanbod aan Canarische Eilanden cruises!

Canarische Eilanden cruises - veel mogelijkheden voor avontuur en ontspanning

Canarische Eilanden cruises zijn ideaal, als u de eilandengroep eens op een andere manier wilt leren kennen. Onder ons aanbod vindt u verschillende reisroutes. U kunt bijvoorbeeld een cruise naar de Canarische Eilanden combineren met een bezoek aan Portugal, Marokko of Madeira. Mogelijke starthavens zijn bijvoorbeeld Barcelona en Rome. En is er een betere manier om een eilandengroep echt te leren kennen, als een boot? Blader door ons aanbod, en boek vandaag nog. Een Canarische Eilanden cruise biedt u sowieso de combinatie van luxe, ontspanning, natuur- en cultuurbelevenissen die u in de donkere winterdagen nodig heeft!