Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Oder

Een Oder cruise – ontdek het grensgebied van Duitsland en Polen

Ervaar het oosten met een Oder cruise

Een Oder cruise is een mooie bootreis, waarmee u het Pools-Duitse grensgebied leert kennen. De rivier de Oder maakt deel uit van de grens tussen deze twee landen. Ruim 850 kilometer na het ontspringen van de rivier in Tjechië komt de Oder uit in de Oostzee, die afhankelijk van de gekozen route het startpunt of het eindpunt van uw Oder cruise is. De Oostzee zelf is een interessant onderdeel van deze reis: u kunt er bijzondere eilanden zoals Rügen bezoeken. Maar eilanden zijn natuurlijk niet het enige interessante tijdens een Oder cruise.

Kuuroorden, eilanden en zilte zeelucht: ook dát is een Oder cruise

Afhankelijk van de gekozen route – bekijk vooral ons uitgebreide aanbod aan riviercruises over de Oder en andere Duitse rivieren – zijn er diverse leuke stadjes en steden om te bezoeken tijdens een Oder cruise. Het bloemeneiland Rügen, en minder bekende eilanden als Hiddensee en Usedom zijn altijd een bezoek waard. De beroemde krijtrotsen, de windmolens en de uitnodigende strandpromenades lokken ieder jaar weer vele toeristen. En niet voor niets! Een bezoek aan deze eilanden is een hoogtepunt van iedere Oder cruise. Ondanks hun populariteit is het hier verrassend rustig. Misschien een idee om een paar ontspannende dagen in een kuuroord op een Oostzee-eiland aan uw Oder cruise vast te plakken?

De gemoedelijke sfeer van een Oder cruise

Als u eenmaal gekozen heeft voor een Oder cruise kan de voorpret beginnen. Welke bootreis u ook kiest, het excursieprogramma is altijd gevarieerd en inspirerend. Heerlijk struinen door een van de leuke stadjes aan de rivier, bijvoorbeeld de Poolse Hanzestad Stettin (Szczecin). Of door Vitte op het eiland Hiddensee, door de oude stad en de haven van Stralsund...of plak een paar dagen Berlijn vast aan uw Oder cruise en haal zo het maximale uit uw vakantie. Het steeds wisselende, maar altijd prachtige uitzicht en de gemoedelijke sfeer aan boord dragen alvast bij aan deze riviercruise. U zult als herboren thuiskomen van een Oder cruise!