Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Een Noordkaap cruise combineert comfort en luxe met avontuur

Noordkaap

Ontdek het hoge noorden met een Noordkaap cruise

Een Noordkaap cruise voert u naar de uiterste noordpunt van Europa, waar Noorwegen eindigt en de poolzee begint. Een onvergetelijke reisbelevenis vol natuurschoon. Denk bijvoorbeeld aan het schitterende, spookachtige noorderlicht. Eens in het leven moet u het gezien hebben! Met een Noordkaap cruise vaart u omhoog langs de Noorse kust - een prachtig landschap van ongenaakbare bergwanden, diepe fjorden en beboste dalen. Op die manier ontdekt u een van de mooiste en ontoegankelijkste landschappen van Europa in het ontspannen tempo van een comfortabele bootreis. Stap aan boord van een van onze Noordkaap cruises, en ervaar al de wonderschone natuur van de Noorse kust.

Een Noordkaap cruise naar ongerepte, ruige natuur

Noordkaap cruises komen in vele varianten wat betreft reisduur en thuishaven. Een gewone starthaven is Bergen, en een mogelijke eindbestemming Kirkenes in het uiterste noorden. Ook cruises met een retour terug naar Bergen bevinden zich in ons aanbod. De reisduur varieert van ongeveer zes dagen tot twee weken. Maar wat alle cruises gemeen hebben, is dat de Noordkaap slechts één van de vele fantastische bestemmingen en belevenissen is. Behalve de ongerepte, ruige natuur van het Noorse fjordenlandschap en de adembemenende panorama's van de kust van Lapland doet de cruise ook interessante havensteden zoals Bergen en Trondheim aan. Een Noordkaap cruise is een reis vol belevenissen en verrassingen!

Een Noordkaap cruise - een combinatie van comfort en natuurbelevenis

Een Noordkaap cruise voert u naar een van de meest ongerepte en ontoegankelijke gebieden van Europa. Naar een land van sneeuw en ijs in de winter - maar ook fantastische kleuren en bloemenpracht in de korte, maar hevige zomer - honderden kilometers ten noorden van de poolcirkel. Met een Noordkaap cruise ziet u de karige Lofoten, de verlaten rotsen van de noordelijke kust en de ijzige zee vanuit het comfort en de luxe die enkel een echte cruise kunnen bieden. Leun achterover en laat de wonderschone natuur op u inwerken, zonder u zorgen te maken over bagage, vervoer, overnachting enzovoort. Met een Noordkaap cruise van kreuzfahrten.de zorgen wij ervoor, dat u volledig kunt genieten van een onvergetelijke reis, met optimaal comfort en professionele service. Kijk eens naar ons aanbod en boek vandaag nog!