Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Oceania Cruises combineren ongeëvenaarde stijl en elegantie met een ongedwongen, vriendelijke sfeer. Boek online bij www.cruises24.nl

Oceania Cruises

Oceania Cruises - de perfecte combinatie van luxe en vrijheid

Oceania Cruises staat voor luxe en comfort met een ongedwongen, hartelijke sfeer. Het leven van alledag is immers al vol verplichtingen - waarom zou u zich ook op een cruisevakantie in een keurslijf laten dwingen? Op een cruise van Oceania kunt u doen wat u wilt, en de beslommeringen van het alledaagse leven even helemaal achter u laten. En met de uitstekende service en het uitgebreide aanbod aan voorzieningen op een cruise van Oceania is er genoeg te doen! Laat u zich verwennen in de Wellness-afdeling, leef u uit met de uitstekende sportvoorzieningen, of leun achterover aan dek met een spannend boek uit de bibliotheek. En dan hebben we het niet eens hegad over de spannende reisbestemmingen die door Oceania Cruises aangedaan worden!

Allura
Insignia
Marina
Nautica
Regatta
Regatta & Marina
Riviera
Sirena
Vista

Elegantie en persoonlijkheid op een cruise van Oceania Cruises

De vloot van Oceania Cruises bestaat uit vier schepen, ingericht voor hooguit ongeveer duizend passagiers. Hiermee is de sfeer intiemer en persoonlijker dan op een gigantische megaliner. De schepen zijn met smaak en stijlgevoel ingericht tot in de kleinste details - van de kunstwerken aan de muren en het fijne houtwerk tot het zilverwerk en de kristalglazen aan tafel. En de culinaire lekkernijen in bijvoorbeeld ons Toscaanse restaurant doen hieraan niet onder. Oceania Cruises draagt er zorg voor, met een smaakvolle, luxueuze inrichting, een voorkomende behandeling en een overdaad aan luxe en comfort uw reiservaring onvergetelijk te maken! En laat u niet misleiden door de weeldige, luxueuze inrichting, u kunt uw galajurk of smoking rustig thuislaten. Maak het u gemakkelijk!

Oceania Cruises - met stijl van Afrika tot de Amazone

Oceania Cruises doet populaire, prachtige bestemmingen aan in de Middellandse Zee en het Caribische Gebied. Maar het uitgebreide aanbod aan cruises biedt ook verrassingen. Zo maken sommige cruises in het Caribische Gebied tochten langs de Amazone-rivier tot aan Manaus, middenin het oerwoud. En de Nautica, het nieuwste schip van de vloot, kan u naar Oost-Afrika en China brengen. Met uiteraard de luxe en het gemak waar Oceania Cruises garant voor staat! Kijk eens naar ons aanbod, boek vandaag nog, en stap dan aan boord naar een heerlijk ontspannende en onvergetelijke reis.