Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Saar

Een Saar cruise: het beste van Duitsland en Frankrijk

Een Saar cruise is verrassend veelzijdig

Met een Saar cruise kunt u even afstand nemen van alle dagelijkse zorgen en weer helemaal mens worden. De mooie rivier de Saar, die ontspringt in de Vogezen en uitmondt in de Moezel vlakbij Trier, is de perfecte achtergrond voor een ontspannende Saar cruise. Ideaal als u er even een paar dagen tussenuit wilt, maar ook goed te combineren met andere riviercruises door Europa. De Saar is slechts 246 kilometer lang, maar toch is een Saar cruise rijk aan afwisseling. Een bijzonder ervaring tijdens een Saar cruise is de Saarschleife bij Mettlach, waar de rivier een scherpe bocht maakt. Het uitzicht hier is werkelijk adembenemend!

Uitstapjes en bezienswaardigheden op een Saar cruise

Het stadje Saarburg is een van de plaatsen die u zeker moet bezoeken tijdens een Saar cruise. Hoeveel steden hebben er watervallen midden in het centrum? Perfect als achtergrond als u van een van de wijnen die in de regio geproduceerd worden geniet. In Saarbrücken, de hoofdstad van de regio Saarland, vindt u romeinse ruïnes en de gezellige St. Johanner Markt in de oude stad. In de Saarvallei is het overigens ook prachtig wandelen, fietsen of kanoën. Vergeet ook Trier, een van de oudste steden van Duitsland niet. Een dag hier is eigenlijk te kort! Bezoek bijvoorbeeld het amfitheater, de Porta Nigra en de St. Matthias-abdij. Tijdens het Franse deel van een Saar cruise kunt u een van de vele wijngaarden in de Elzas bezoeken, of enkele van de vele kerken en kastelen in het gebied bekijken.

Luxe, comfort en plezier met een Saar cruise

Een Saar cruise is een korte vakantie voor lichaam en ziel. De uitstekende faciliteiten aan boord helpen daar zeker aan mee. Met entertainment aan boord, uitgebreide gala-avonden en captain's dinners bijvoorbeeld. Sommige Saar cruise schepen hebben zelfs eigen musici aan boord. Denk u eens in hoe u na een volle dag met alle indrukken van het Saarland uiteindelijk geniet van het prachtige uitzicht in het Saardal, begeleid door een fijn muziekje op de achtergrond. Van een Saar cruise komt u gegarandeerd helemaal verfrist en vol inspiratie thuis!