Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Boek een Royal Caribbean cruise bij www.cruises24.nl

Royal Caribbean International

Royal Caribbean cruises voor een reis vol luxe en afwisseling

Hoe wilt u uw droomvakantie doorbrengen? Bij een Royal Caribbean cruise - afgekort RCCL - is alles mogelijk. Wilt u schaatsen in het Caribische gebied, rotsklimmen hoog boven de Middellande Zee, of zelfs surfen op het dek? Dit en nog veel meer is mogelijk op een cruiseschip Royal Caribbean cruiseschip, de meest opwindende en veelzijdigste cruiseschepen van de wereld. En niet alleen de Caribische Zee ligt voor u open - onze cruises voeren u ook naar de Bahamas, naar Hawaii, naar Alaska, Zuidamerika, of Azië. En dichter bij huis varen onze schepen op de Noordzee, de Oostzee, de Middellandse Zee en langs de Canarische Eilanden. De hele wereld is binnen handbereik met een cruise van Royal Caribbean, van de Bahamas tot Vietnam. En naast oceaanreuzen zoals de Freedom of de Seas breiden we onze vloot uit met nieuwe recordschepen: de Oasis of the Seas en de Allure of the Seas zijn met hun 2700 hutten voor 5400 passagiers onder de grootste cruiseschepen van de wereld.

Adventure of the Seas
Allure of the Seas
Anthem of the Seas
Brilliance of the Seas
Enchantment of the Seas
Explorer of the Seas
Freedom of the Seas
Grandeur of the Seas
Harmony of the Seas
Icoon van de Zeeën
Independence of the Seas
Jewel of the Seas
Liberty of the Seas
Mariner of the Seas
Navigator of the Seas
Oasis of the Seas
Odyssey of the Seas
Ovation of the Seas
Quantum of the Seas
Radiance of the Seas
Rhapsody of the Seas
Serenade of the Seas
Spectrum of the Seas
Ster van de zeeën
Symphony of the Seas
Utopie van de Zeeën
Vision of the Seas
Voyager of the Seas
Wonder of the Seas

Royal Caribbean cruises, de grootste en meest luxueuze cruise schepen van de wereld

De vloot van Royal Caribbean bestaat uit 22 ultramoderne cruiseschepen in zes verschillende klassen. De Oasis klasse, met schepen als de Oasis of the Seas en Allure of the Seas, behoren tot de grootste en meest moderne schepen van de wereld. Een lengte van 360 meter volgepakt met voorzieningen, van een schaatsbaan en een jogging-parcours tot een Wellness-afdeling en uiteraard een uitgebreid aanbod aan bars, winkels en restaurants. En het unieke hart van het schip is het "Central Park", een grote, bloeiende tuin! Wilt u liever op een iets kleiner cruiseschip reizen? Kijk dan eens naar de Vision klasse met bijvoorbeeld de Grandeur of the Seas, een middelgroot cruiseschip met uiteraard een uitstekend aanbod aan service en voorzieningen. Royal Caribbean cruises maken het mogelijk om met perfekt comfort de wereldzeeën te bereizen.

De hele wereld binnen handbereik met Royal Caribbean cruises

Royal Caribbean cruises brengen u naar alle windrichtingen en alle continenten. Wilt u de legendarische eilanden van het Caribische gebied aandoen, of de besneeuwde kusten van Canada of Alaska? Wilt u de Atlantische Oceaan oversteken, of naar het verre Korea of Vietnam? Of trekt u een cruisevakantie dichterbij, naar de cultuurschatten van het Middellandse zeegebied? Met een Royal Caribbean cruise is dit alles mogelijk. Zo voert de Independence of the Seas u bijvoorbeeld van Southampton naar Fort Lauderdale in Florida, waarbij u onderweg Lissabon, de prachtige vulkaaneilanden van de Azoren en de tropische Bahamas aandoet. En dit op een schip, waarvan de luxe en het aanbod aan voorzieningen u versteld doet staan. Naast het gebruikelijke aanbod aan winkels, restaurants, en ontspanning is er bijvoorbeeld een mogelijkheid om op het dek te surfen! Een Royal Caribbean cruise biedt u de meest comfortabele en opwindende manier om de Atlantische Oceaan over te steken.