Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Azamara

Ontdek de mooiste plekjes van de wereld met Azamara

Azamara Journey
Azamara Pursuit
Azamara Quest
Azamara verder

Azamara: spannende belevenissen met een intieme, ongedwongen sfeer

Wilt u een cruisevakantie, maar wilt u zich niet verloren wanen op een gigantische megaliner? Azamara staat voor een intiemere, persoonlijke benadering op reizen naar interessante, minder bekende bestemmingen overal op de wereld. De twee schepen van de rederij, de Azamara Journey en de Azamara Quest, bieden plaats aan zo'n 700 passagiers. De Journey vaart een oostelijke koers, naar Arabië, India, China en Indonesië, waarbij havens als Bombay, Rangoon, Singapore en Hong Kong aan worden gedaan. De Quest vaart naar het westen, naar het Caribische Gebied en Zuid-Amerika tot voorbij Vuurland, met havens als Recife, Buenos Aires en zelfs Elephant Isle (genoemd naar de vele zeeolifanten) in het Zuidpoolgebied! Tijdens de langere verblijven in de havens heeft u de tijd om al deze spannende reisbestemmingen goed te leren kennen. Azamara staat daarmee voor interessante en bijzondere reizen met een gezellige, ongedwongen sfeer.

Azamara: reizen voor de echte liefhebbers

De schepen van Azamara zijn dan wel wat kleiner en eleganter dan de grote oceaanreuzen, maar daarmee niet minder volgepakt met luxe en voorzieningen! Wilt u zich laten verwennen in de AquaSpa-afdeling, u uitleven met een van de uitstekende sportvoorzieningen, of heerlijk dineren in een van de restaurants? Alles is mogelijk, en op Azamara wordt door een professionele bemanning uitstekend voor u gezorgd. Zo hebben de restaurants een elke dag variërend aanbod aan wijn, en zijn er ook speciale thee- en koffiesoorten beschikbaar voor de liefhebber. Met stijl, zorgvuldigheid en uiteraard de mooiste en meest spannende reisbestemmingen op de wereld, staat Azamara garant voor een onvergetelijke vakantieervaring!

Azamara: zorgvuldigheid en comfort op de verste zeeën van de wereld

Yoga bij een zonsopgang in de Stille Zuidzee? Of een verkwikkende massage? Het team van Azamara zorgt ervoor, en doet dat met zorgvuldigheid en flexibiliteit. De hutten zijn comfortabel en luxueus ingericht, en als u een van de suites boekt, staat er 24 uur per dag een butler voor u klaar. Met het uitstekende amusementsprogramma, voorzieningen zoals een bibliotheek en een ruim aanbod aan bars en restaurants, en mogelijkheden tot bijvoorbeeld wijn- en champagneproeven, hoeft u zich op een Azamara cruise geen moment te vervelen. Stap aan boord, en laat u zich meenemen naar de spannendste bestemmingen en de verste uiteinden van de aarde - en dit alles met het hoogste niveau aan luxe en comfort.