Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Celebrity Cruises

Reis zoals de sterren met een Celebrity Cruises cruise

Apex
Beyond
Constellation
Eclipse
Edge
Equinox
Flora
Infinity
Millennium
opstijgen
Reflection
Silhouette
Solstice
Summit
Xcel
Xpedition
Xploration

Celebrity Cruises - iets heel bijzonders

Celebrity Cruises heet niet voor niets Celebrity Cruises. Deze rederij is een van de meest ervaren cruiserederijen van de wereld, en wordt regelmatig door vaktijdschriften geprezen vanwege hun hoge standaard aan luxe. Onder de nieuwste en grootste schepen van de rederij zijn de Celebrity Solstice, die Australië en Nieuw-Zeeland aandoet, de Celebrity Equinox, waarmee u de Middellandse Zee maar ook het Caribische gebied kunt bezoeken, en de Celebrity Eclipse, voor reizen naar bijvoorbeeld de Oostzee, Scandinavië en het Caribische gebied. Onder de uitstekende voorzieningen op deze schepen bevinden zich, naast een uitgebreid aanbod aan clubs, bars en restaurants, onder andere een Aqua Spa-afdeling. En voor de avontuurlijke reiziger is er de Celebrity Xpedition, een kleiner vaartuig dat u van Ecuador of Peru naar de unieke natuur van de Gapalagos Eilanden brengt. Ook op dit schip vindt u de luxe cabine's, de voorzieningen en de hoogstaande service die kenmerkend zijn voor Celebrity Cruises.

Celebrity Cruises - uitstekende luxe en voorzieningen

Er zijn vele redenen om een Celebrity Cruises cruise te boeken. Een daarvan is natuurlijk de uitstekende standaard van de cabine's. De hutten zijn smaakvol en comfortabel ingericht, en als u een suite boekt, staat een butler vierentwintig uur per dag voor u klaar! Ook zijn Celebrity Cruises geschikt voor de hele familie. Voor kinderen van alle leeftijden zijn er voorzieningen en activiteiten. En in de bars en restaurants staat een groot aanbod aan door onze uitstekende koks bereide lekkernijen voor u klaar. Een Celebrity Cruises cruise zal u zich nog lang met plezier herinneren, en is daarom ook uitstekend geschikt voor speciale gelegenheden: verjaardagsfeesten, huwelijksreizen - of misschien wel een huwelijk? Onze kapiteins zijn namelijk bevoegd u in de echt te verbinden, op de mooiste en meest romantische bestemmingen van de wereld.

Celebrity Cruises - van hypermoderne oceaanreuzen tot elegante ontdekkingsreizigers

De vloot van Celebrity Cruises bestaat uit vijf klassen. De Solstice klasse, met bijvoorbeeld de Celebrity Solstice en Equinox, is de grootste en nieuwste. De schepen van de Millenium klasse zijn in 2000 afgeleverd, en uitstekend geschikt voor diegenen die een traditionele, maar niet minder luxueuze, cruise-ervaring willen. De schepen van de Century klasse zijn iets kleiner en varen oa. op de Amerikaanse westkust en Hawaii. Ook deze schepen hebben uiteraard het aanbod aan comfort en voorzieningen waar de rederij bekend om staat. En voor de avonturier is er de exclusieve Xpedition klasse, die u in het voetspoor van Darwin naar de Galapagos Eilanden brengt. Zoekt u ontspanning, luxe, of een avontuurlijke reis naar een van de meest ongerepte gebieden op de wereld? Een Celebrity Cruises cruise biedt u dit alles. Neem een kijkje in ons aanbod!