Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Carnival Cruise Lines

Carnival Cruise Lines - een heerlijke familievakantie zonder zorgen

Carnival Cruise Lines laat niets te wensen over

Met maar liefst vierentwintig schepen is het Amerikaanse Carnival Cruise Lines de grootste rederij van de wereld. En al de vierentwintig "fun-schepen" van Carnival Cruise Lines staan garant voor amusement, vermaak, en een heerlijke, ontspannen vakantie. Onder de voorzieningen van de Carnival Splendor, een van de nieuwste aanwinsten van de vloot, bevinden zich bijvoorbeeld de uitgebreide, exclusieve Cloud 9 Spa-Wellnessafdeling, uitstekende sportmogelijkheden en een veelvoud aan restaurants en bars met diverse thema's. Heeft u zin in sushi, pizza of de Mongoolse keuken? Veel van de culinaire lekkernijen aan boord zijn bij de prijs inbegrepen. En op een fun-schip laat uiteraard ook het amusementsprogramma voor de hele familie niets te wensen over!

Breeze
Celebration
Conquest
Dream
Elation
Firenze
Freedom
Glory
Horizon
Jubilee
Legend
Liberty
Luminosa
Magic
Mardi Gras
Miracle
Panorama
Paradise
Pride
Radiance
Spirit
Splendor
Sunrise
Sunshine
Valor
Venezia
Vista

Carnival Cruise Lines: Amerika voor de hele familie

Carnival Cruise Lines is de ideale rederij voor Amerikaliefhebbers. Van New York tot het Caribische Gebied tot aan Vuurland - heel de Nieuwe Wereld ligt voor u open met een cruise van Carnival Cruise Lines. Wat dacht u van een cruise van Buenos Aires tot New York met de Carnival Splendor? Of een cruise langs de zuidpunt van Zuid-Amerika, van Montevideo via Vuurland naar Santiago de Chile? Terwijl het spectaculaire landschap van Patagonië aan u voorbijtrekt kunt u in de Wellness-afdeling verwend worden met een heerlijke massage, relaxen met een tropische cocktail in een van de vele bars, of aan dek genieten van een van de ruigste landschappen van de wereld. Onder de uitstekende service aan boord is ook amusement en zorg voor uw kinderen, zodat ook ouders rustig van hun vakantie kunnen genieten! Een cruise van Carnival Cruise Lines biedt u daarmee een fantastische familievakantie, maar ook op maat gesneden ontspanning voor ieder familielid.

Carnival Cruise Lines: het gaat om plezier

Wat is er zo bijzonder aan reizen met Carnival Cruise Lines? Zijn het de vierentwintig moderne, luxueuze schepen, of de fantastische reisbestemmingen, van Canada tot Argentinië? Of zijn het de uitstekende voorzieningen, van het afwisselende aanbod aan restaurants, tot de exclusieve Wellness-afdeling en het uitgebreide programma voor kinderen van alle leeftijden, van speelruimte's tot een jongerendisco met karaoke? Wellicht is het van alles wat. Maar vooral is het dat op een cruise van Carnival Cruise Lines eenieder zich kan vermaken zoals hij wil. Vermaak, ontspanning en plezier - op een Funschip staat juist dit op de voorgrond. Carnival Cruise Lines staat garant voor een op maat gesneden vakantie vol ontspanning, amusement, en interessante bestemmingen. Een vakantie die u niet snel zult vergeten!