Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Hawaii cruise: waar dromen uitkomen

Hawaii

Hawaii cruise – een reis naar het paradijs van de Pacific

Een Hawaii cruise, dat is het paradijs ontdekken. Hawaii is indrukwekkend, intrigerend. Geheimzinnige eilanden vol kleuren, geuren en planten die u nog niet eerder zag. Een Hawaii cruise voert u langs majestueuze vulkanen, zandstranden die de fantasie prikkelen en verborgen watervallen. Tel daarbij een scala aan culinaire hoogstandjes op en uw vakantie is compleet. Tijd om bij te komen en nieuwe energie te tanken. Onze luxe cruiseschepen voeren u in alle comfort langs de mooiste plekjes. Elk eiland heeft zijn eigen charme en ongekend mooie natuur. Tijdens een Hawaii cruise wordt u elke dag opnieuw wakker in een sprookjeswereld.

Hawaii cruise – de vele verrassende eilanden van Hawaii

Tropisch regenwoud, zwarte vulkaanlandschappen, witte zandstranden: op Hawaii cruise ziet u de mooiste plekjes van deze bijzondere eilandengroep. Bijvoorbeeld op het grootste eiland Big Island, of op Maui, Molokai en Oahu met de legendarische hoofdstad Honolulu en het al even beroemde Waikiki Beach. Op Oahu vindt u behalve witte stranden ook reusachtige wolkenkrabbers. De meest overweldigende vegetatie is op Maui, ook wel “The Valley Island” genoemd, te vinden. Bijna 90% van de planten op Hawaii komt nergens anders voor! Uw Hawaii cruise doet wellicht ook Kauai aan. Daar kunt u het pittoreske havenstadje Nawiliwili bezoeken. Maar waar u ook komt, leuke plaatsjes, tropische natuur, kleurrijke folklore en indrukwekkend landschappen vindt u hier overal.

Beleef de betoverende Zuidzee met een Hawaii cruise

Een Hawaii cruise, dat betekent genieten van uitnodigende baaien en een verfrissende zeebries op de betoverende Hawaïaanse eilanden. Beleef een aangenaam ontspannen of juist actieve cruisereis. Tijdens een Hawaii cruise kunt u overdag interessante excursies maken, of lekker actief zijn. Er zijn vele mogelijkheden om te zwemmen (met dolfijnen bijvoorbeeld), duiken, snorkelen, maar ook om te wandelen. Bijvoorbeeld op de vulkaan Haleakala op Maui, een geliefde plek om de zonsondergang (of voor vroege vogels de zonsopgang) te bewonderen. Na een dag vol indrukken is het 's avonds heerlijk bijkomen aan boord.