Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Peene

Peene cruise – reis door een betoverend landschap

Een Peene cruise, een reis voor rustzoekers

Een Peene cruise is een reis die bij uitstek geschikt is voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Natuurlijk zijn er allerlei actieve excursies om aan deel te nemen, maar het stroomgebied van de Peene staat vooral bekend om haar prachtige natuur. Hier vindt u het grootste laagveengebied van Europa. Dat fascinerende laagveen kunt u met een Peene cruise van dichtbij bekijken. Het landschap rond de Peene heeft nog veel meer moois te bieden: groene weiden, schaduwrijke bossen en idyllische havenplaatsjes. Kom aan boord, en beleef met een Peene cruise een geweldige vakantie.

Ontspannen genieten met een Peene cruise

Tijdens een Peene cruise ontbreekt het u aan niets. Het personeel van uw cruiseschip staat met raad en daad voor u klaar en geeft u graag tips over bezienswaardigheden. De Peenerivier is erg geliefd bij vissers, dus bent u sportvisser, neem dan zeker uw visgerei mee! Natuurliefhebbers zullen het gebied rond de Peene geweldig vinden. U kunt er heerlijk wandelen en fietsen, maar ook paardrijden en kanoën, en het gebied is rijk aan verschillende dier- en plantensoorten. Een Peene cruise voert u onder andere door het charmante en pittoreske Mecklenburgs Zwitserland. Hier vindt u tal van kastelen, kasteeltjes, statige gebouwen en kloosters die u meenemen naar vroeger tijden. Heerlijk om bij weg te dromen tijdens een Peene cruise!

Kies uw favoriete Peene cruise

Terwijl uw schip zachtjes door het water glijdt, verheugt u zich alvast op wat er nog voor moois komen gaat. Met een Peene cruise richting de Oostzee varen is een bijzondere ervaring! Er zijn vele verschillende riviercruises over de Peene mogelijk. Met verschillende routes, excursies en schepen is er vast een Peene cruise bij die u het meest van allemaal aanspreekt. Vanaf de bron bij Gnoien tot aan de monding (136 kilometer verderop) bij Anklam bij de Oostzee wordt u tijdens een Peene cruise getrakteerd op de prachtigste uitzichten. Nu alleen nog kiezen welke. U bent altijd verzekerd van een heerlijke vakantie!