Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Luxe cruise vakantie, genieten in stijl – cruises24.nl

Luxe cruise vakantie voor levensgenieters

Een luxe cruise vakantie is perfect voor wie er graag op uit trekt én gesteld is op eersteklas voorzieningen. Bij ons vindt u comfortabele schepen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Of u nu op zoek bent naar een stedentrip, een zonnige reis langs bounty-stranden of een heerlijke droomreis over de wereldzeeën: wij hebben wat u zoekt. Wordt het Europa, Afrika, de Verenigde Staten of liever Zuid-Amerika? Welke bestemming u ook kiest uit ons veelzijdige aanbod aan cruises, u bent verzekerd van alle comfort. Kom aan boord en laat u in de watten leggen. Uw luxe cruise vakantie begint hier!

Zorgeloos genieten? Luxe cruise vakantie!

Een uitgebreid ontbijt, een bezoek aan de fitnessruimte gevolgd door een uitgebreide massage, en daarna in uw eigen ligstoel genieten van een cocktail aan de rand van het zwembad. Een luxe cruise vakantie biedt vele mogelijkheden. Live muziek op het dek, proeverijen in een van de restaurants, entertainment in de lounge, een weldadige behandeling in de spa, shoppen in de exclusieve boutiques aan boord, bioscoopbezoek...en vergeet de excursies niet die deel uitmaken van uw luxe cruise vakantie!

Uw luxe cruise vakantie is onze bestemming

Laat de dagelijkse beslommeringen achter u. Een luxe cruise vakantie is dé manier om lichaam en geest helemaal op te laden. U bepaalt helemaal zelf hoe uw ideale luxe cruise vakantie eruit ziet. Heerlijk ontspannen met alle faciliteiten die tot uw beschikking staan, afgewisseld met inspirerende excursies: zowel aan boord als aan land is het puur genieten. Of u zich nu tegoed wilt doen aan het bruisende nachtleven in steden, of liever geniet van de charme van pittoreske kustplaatsjes: het kan allemaal. Misschien wordt het wel allebei? Leef het goede leven aan boord van een cruiseschip! Gun uzelf de ultieme ontspanning en boek vandaag nog uw luxe cruise vakantie bij cruises24.nl.