Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Rode Zee

Rode Zee cruise: van woestijn tot watersport, altijd de reis die bij u past

Rode Zee cruise: van woestijn tot watersport, altijd de reis die bij u past

Wie op Rode Zee cruise gaat, ziet meestal veel meer dan alleen de binnenzee tussen Afrika en het Arabisch Schiereiland. Sommige van de cruises over de Rode Zee zijn ware wereldreizen van meer dan twee maanden lang. Maar ook een Rode Zee cruise van een of twee weken is mogelijk. Het is maar net waar u wilt beginnen en hoe veel tijd u heeft voor uw Rode Zee cruise: vanaf Duitsland langs Portugal en de Canarische Eilanden om Afrika heen, via de Seychellen naar de Verenigde Arabische Emiraten, over de Rode Zee naar Monaco... of toch van Istanbul via Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten en India naar Singapore? Waar de reis ook heen voert, het wordt een onvergetelijke cruise!

Te zien en te doen tijdens een Rode Zee cruise

De Rode Zee is al een cruise op zich waard. De zee kan een rode tint hebben door verschillende soorten rood zeewier in het water. Om de Rode Zee heen liggen Eritrea, Soedan, Egypte, Djibouti, Israël, Jordanië, Saoedi-Arabië en Jemen: landen met een rijke geschiedenis en een wereld aan excursiemogelijkheden. Gelukkig zijn er tijdens een Rode Zee cruise ook momenten om tot rust te komen: bekende badplaatsen als Eilat, Akaba en Sharm-el-Sheikh liggen op de route. En voor de kust van Soedan en Egypte liggen beroemde koraalriffen, waar het heerlijk duiken en snorkelen is. Misschien ziet u tijdens uw Rode Zee cruise wel een van de bijzondere diersoorten die hier voorkomen, zoals doktersvissen, koraalduivels en steenvissen.

Een Rode Zee cruise: een wereld aan mogelijkheden

De Rode Zee is ruim 1800 kilometer lang. U zult dus meer dan genoeg tijd hebben om het uitzicht te bewonderen, te flaneren in levendige kustplaatsen als Safaga, Sharm-el-Sheikh en Akaba, woestijnexcursies te maken en te (kite)surfen tijdens uw Rode Zee cruise. Aan boord zal het u aan niets ontbreken, met muziek, borreluurtjes aan dek, afwisselende maaltijden en natuurlijk een luxe cabine. Het personeel van uw drijvende hotel staat voor u klaar op uw Rode Zee cruise!