Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Havel cruise – een fijne cruise

Havel

Onthaasten met een Havel cruise

Een Havel cruise is perfect voor mensen die graag comfortabel reizen. Ook al is deze rivier maar 325 kilometer lang, toch heeft u op deze bootreis alle tijd om te onthaasten. De rivier ontspringt op het Mecklenburgse Merenplateau, en mondt uit in de Elbe. Aan de Havel liggen onder andere Oranienburg, Potsdam, Fürstenberg, Premnitz en Berlijn. Behalve veel mooie natuur is er tijdens een Havel cruise dus ook de gelegenheid om deze en andere plaatsen te bezoeken. Zo combineert u het mooiste van Duitsland met de rust en het comfort van een bootreis. Boek een Havel cruise, en u boekt een heerlijk ontspannen vakantie.

Een Havel cruise is veel meer dan een riviercruise

Een bootreis door Duitsland is gegarandeerd een fijne vakantie. Een Havel cruise is echter méér dan alleen een rivierencruise. De Havel stroomt door allerlei meren, splitst zich bij Fürstenberg op in vier kleinere riviertjes, en dan zijn er nog de sluizen en kanalen. Tel daarbij het ene prachtige uitzicht na het andere, een comfortabel verblijf aan boord van een cruiseschip met een gemoedelijke sfeer, en u kunt zich voorstellen hoe een Havel cruise behalve een gevarieerde ontdekkingsreis ook een weldaad voor lichaam en geest is.

Ontdek veelzijdig Duitsland met een Havel cruise

Het Mecklenburgse Merenplateau, waar de Havel ontspringt, is al een populair vakantiedoel op zich. Hier is het heerlijk fietsen en wandelen. Een leuk idee voor een dagtocht tijdens uw Havel cruise? In het Nationaal Park Müritz komen onder andere kraanvogels en arenden voor, dus ook voor vogelaars is dit een leuk doel voor een uitstapje. Met Berlijn heeft u de andere kant van de Havel cruise te pakken: uit deze stad vol energie komt iedereen enthousiast terug. Ook Brandenburg an der Havel is een bezoek waard: hier vindt u in het oude en goed geconserveerde centrum drie domkerken op één eiland.