Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Regent Seven Seas Cruises - met stijl en luxe de zeven zeeën over

Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises: stijl, luxe en all-inclusive

Regent Seven Seas Cruises staat bekend om haar elegante, comfortabele schepen en haar uitstekende service. De schepen hebben maximaal zevenhonderd passagiers, en daarmee wordt een intiemere en persoonlijkere benadering mogelijk dan op een gigantische oceaanreus. De service en het gehalte aan luxe en comfort op de schepen is dan ook des te beter. Op de Seven Seas Mariner en de Seven Seas Voyager hebben alle suites hun eigen balkon! Daarbovenop is bijna alles op uw cruise inclusief, van frisdrank tot wijn en cocktails, alsmede fooien en excursies aan wal. En uiteraard onze restaurants - waaronder een Frans, een Italiaans en een Steakhouse. Een cruise met Regent Seven Seas Cruises staat hiermee voor onbezorgd genieten.

Seven Seas Explorer
Seven Seas Grandeur
Seven Seas Mariner
Seven Seas Navigator
Seven Seas Splendor
Seven Seas Voyager

Verken de zeven zeeën met Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises doet haar naam eer aan, en brengt u naar de meest fascinerende bestemmingen op de zeven zeeën. Zo kunt u met de Mariner de Amazone-rivier op en de jungle verkennen, of om Zuid-Amerika heen varen via de Falkland eilanden en Vuurland. De Voyager maakt reizen in het verre Oosten en Australië, de Navigator in het Caribische Gebied. Van al deze spannende reisdoelen kunt u genieten in volmaakte luxe: maak bijvoorbeeld gebruik van de uitgebreide Wellness- en sportmogelijkheden of rook ontspannen een Havana in de Connoisseur Club terwijl de Straat van Magellaan aan u voorbijtrekt. Regent Seven Seas Cruises verheugt zich erop, u als gast te mogen begroeten!

Regent Seven Seas Cruises – cruises met luxe

Noch service, noch ambiance, noch voorzieningen laten bij Regent Seven Seas ook maar iets te wensen over. De schepen zijn aangepast voor een betrekkelijk klein aantal passagiers, en daarom zijn de cabine's des te ruimer en luxer. Naast, zoals eerder genoemd, een balkon bij de suite kunt u bij de luxere suites uiteraard een 24-uurs butlerservice verwachten. De exclusieve restaurants, stijlvolle lounges, clubs, casino en uiteraard het ruime zonnedek dragen er ook aan bij, uw reisbelevenis volmaakt te maken. Bij Regent Seven Seas Cruises staat u als gast in het middelpunt, en alles draait om uw welbevinden. Na een ontspannen, perfekte cruisevakantie zult u ook overtuigd zijn van het motto van Regent Seven Seas Cruises: "Als gast aan boord ontvangen worden, en als vriend afscheid nemen."