Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Over ons

Een internetreisbureau met ervaring en traditie

Onze onderneming, die al sinds 1935 actief is, is altijd haar tijd vooruit geweest. Zo organiseerden wij als een van de eersten busreizen naar Italië in de jaren 50. En sinds 2002 bieden wij cruises aan via het internet - met steeds toenemend succes! Natuurlijk zijn wij niet de enigen, die cruisereizen aanbieden, maar wij bieden een gehalte aan competentie, kennis en openheid als het om nieuwe media gaat die ons tot een van de grootste cruise specialisten in het Duitstalige gebied maakt. Onze know-how is ook bij rederijen bekend, wat betekent dat wij meestal de eersten zijn, die nieuwe aanbiedingen en informatie krijgen. Vele speciale cruises en aanbiedingen vindt u slechts bij ons!

Een oceaan van mogelijkheden

Wilt u met AIDA naar de Canarische Eilanden? Met Costa naar de Middellandse Zee? Met de Hurtigruten naar de Noordkaap? Met Silversea naar de Zuidpool? Met Cunard de Atlantische Oceaan over? Een grote megaliner, een klassiek en beroemd schip zoals de Queen Mary 2, of een kleiner, exclusiever schip dat plaatsen kan bezoeken die voor anderen niet openliggen? Nieuw-Zeeland? Alaska? Wij kunnen zo nog wel een poosje doorgaan... En niet alleen op volle zee voelen wij ons thuis. Ook voor riviercruises, of het nu over de Donau of the Rijn gaat, de Dnjepr of the Wolga, de Amazone of the Nijl, kunt u bij de echte cruise specialisten terecht. Neem eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment, en binnenkort laat u u verwennen op de MS Europa, het "beste cruiseschip ter wereld", leeft u zich helemaal uit op een spetterend feest op een van de AIDA schepen, of ziet u ijsbergen en walvissen vanuit de Silversea Explorer. Gegarandeerd dat u uw droomreis vindt!

Onze cruise specialisten staan voor u klaar. Wanneer en waar dan ook.

U kent het wel. U wilt een reis boeken, maar het reisbureau is dicht. Of het reisbureau is wel open, maar men heeft geen ervaring met cruises. Niet bij ons! Ons internetreisbureau is altijd bereikbaar, overal op de wereld, en in onze uitgebreide databasis vindt u maar liefst ca. 20.000 cruises. En als u meer informatie nodig heeft, staat ons team van cruise specialisten graag voor u klaar. Ook tijdens weekeinden en op feestdagen!