Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Zuidzee cruise: ontdekt de betoverende Pacific

Een Zuidzee cruise, een paradijselijke ervaring

Een Zuidzee cruise is uw kans de prachtige Pacific te ervaren. De paradijselijke Polynesische eilanden barsten van de overweldigend mooie natuur. De stranden zijn er nog mooier dan op de plaatjes – en wie heeft er nu nog nooit gedroomd van een tropische strandvakantie? Een Zuidzee cruise brengt u naar de mooiste eilanden van de Pacific: Tahiti, Samoa, Fiji, de Cookeilanden, Marquesas, Papeete en nog veel meer. Een Zuidzee cruise brengt u naar parelvissers, mysterieuze ruïnes van oude beschavingen, dichte oerwouden en kleurrijke koraalriffen. En naar de wereld van schilder Paul Gauguin, die op Bora Bora, Moorea en Tahiti ze mooiste werken in zijn carrière maakte. Bekijk ze zelf op Tahiti!

Een Zuidzee cruise vol onvergetelijke momenten

Ga mee op zeecruise naar de Zuidzee en beleef een vakantiereis vol bijzondere ervaringen. Elke ochtend wakker worden op zee, met nieuwe lieflijke eilandjes om te verkennen en nieuwe tropische ervaringen. Een Zuidzee cruise is een cruisereis vol vriendelijke eilandbewoners, momenten van pure rust op hagelwitte stranden en afgelegen lagunes waar u zich eenvoudig alleen waant. Of neem een duik en zie hoe scholen kleurige tropische vissen tussen het wonderlijk gevormde koraal zwemmen. Een Zuidzee cruise is een reis naar het paradijs, een droom aan het eind van de wereld. En u kunt die droom meemaken.

Beleef de Zuidzee van dichtbij met een Zuidzee cruise

Er zijn van die momenten die het leven een gouden randje geven. Tijdens een Zuidzee cruise komen ze bovengemiddeld vaak voor. Eilanden als Bora Bora, Samoa en Tahiti lijken haast levende schilderijen. Met hun kristalheldere lagunes, groene bergen en de prachtigste bloemen en planten veroveren ze ook uw hart. Uw Zuidzee cruise is ook een prima gelegenheid om actief van al die schoonheid te genieten: kansen genoeg om te duiken, mountainbiken of wandelen. Echte durfals willen misschien bergbeklimmen of abseilen en zo het landschap eens op een andere manier bekijken. Maar ook als u met een drankje en een fijn boek aan dek wilt blijven, bent u van harte welkom op een Zuidzee cruise.