Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Zuid-Afrika, Indische Oceaan

Zuid-Afrika en Indische Oceaan cruises: veelzijdig, verleidelijk, verrassend

Zuid-Afrika en Indische Oceaan cruises: prachtige kortere en lange reizen

Zuid-Afrika en Indische Oceaan cruises bieden zo veel moois dat het geen wonder is dat er reizen bij zijn van meer dan twee maanden. Maar ook voor mensen met minder tijd zijn er tal van Zuid-Afrika en Indische Oceaan cruises, bijvoorbeeld een vierdaagse cruise met Durban als vertrek- en eindpunt. De Indische Oceaan ligt aan de oostkant van Zuid-Afrika. In deze zee liggen Indonesië, de Seychellen, de Malediven, Madagaskar, Mauritius, Réunion en Sri Lanka. Veel Zuid-Afrika en Indische Oceaan cruises combineren Zuid-Afrika en een of meerdere van deze (ei)landen in het reisschema. Een voorbeeld van zo'n reis is een rondreis Zuid-Afrika, Madagaskar en Mozambique.

Zuid-Afrika en Indische Oceaan cruises: zien, doen, ervaren

Ga op zoek naar de Big Five in een van de vele wildreservaten en maak het lijstje van olifant, neushoorn, leeuw, luipaard en buffel compleet. Er zijn ontzettend veel prachtige natuurgebieden in Zuid-Afrika, zoals het Kruger Park, Isimangaliso Wetland Park en het Maputo Elephant Game reservaat. Tijdens uw Zuid-Afrika en Indische Oceaan cruise krijgt u ook zeker de kans om de culinaire geschiedenis van het gebied te ervaren, een smeltkroes van inheemse en koloniale eetculturen. De Zuid-Afrikanen hebben de braai bijna tot nationaal symbool verheven! Wijnliefhebbers brengen natuurlijk een bezoek aan een van de vele wijngaarden. En havensteden als Port Elisabeth en Durban zijn een bezoek meer dan waard!

Zuid-Afrika en Indische Oceaan cruises bij cruises24.nl: oneindig veel mogelijkheden

Zuid-Afrika en Indische Oceaan cruises, dat betekent meer dan alleen een bezoek aan dit indrukwekkende Afrikaanse land. Ook buurland Mozambique biedt een schat aan prachtige natuurgebieden en weidse vergezichten. Het eiland Madagaskar staat bekend om haar rijke natuur en bijzondere fauna. En de Malediven en de Seychellen zijn eilanden waar tropisch genieten is uitgevonden. Of ervaart u liever het contrast tussen Afrika en India, dat aan de andere kant van de oceaan ligt? Welke reis het ook wordt, alle Zuid-Afrika en Indische Oceaan cruises bieden een zee aan mogelijkheden.