Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Norwegian Cruise Line: vier uw cruisevakantie zoals u dat wilt

Norwegian Cruise Line

Met Norwegian Cruise Line beslist u zelf

Wat maakt een cruise met Norwegian Cruise Line anders dan alle andere? Het antwoord is Freestyle Cruising - en dat betekent kortgezegd, dat u aan boord uw dag precies inricht zoals u zelf wilt. U eet in de restaurants wanneer u wilt, zonder kledingsvoorschriften of tafelreservering. De vrijheid om uw vakantie te vieren zoals u dat zelf wilt, zonder in een keurslijf gedwongen te worden. Waarom zou u ook anders vakantie vieren? Kijk eens in ons aanbod van cruises met een van de twaalf luxe cruiseschepen van Norwegian Cruise Line. Kies uw route en bestemming, stap aan boord en vier uw vakantie precies zoals u dat zelf het best bevalt!

Aqua
Bliss
Breakaway
Dawn
Encore
Epic
Escape
Gem
Getaway
Jade
Jewel
Joy
Pearl
Pride of America
Prima
Sky
Spirit
Star
Sun
Viva

NCL cruises: met comfort en luxe naar de mooiste plekjes op de wereld

Anders dan de naam wellicht suggereert, heeft Norwegian Cruise Line haar hoofdkwartier in Florida, en vaart over de hele wereld. Maar vooral in het Caribische Gebied, Hawaii en Alaska. Zo vaart de Norwegian Dawn bijvoorbeeld in het Caribische Gebied en Mexico, maar maakt ook tochten naar het noordoosten van de Verenigde Staten, Nova Scotia en Quebec. De Norwegian Jade, Norwegian Sun en Norwegian Epic, de nieuwste aanwinst van de vloot, varen echter dichterbij huis in bijvoorbeeld de Middellandse Zee. Het laatstgenoemde schip was bij haar tewaterlating in 2010 het op twee na grootste cruiseschip ter wereld, en onder haar ongelooflijke aanbod aan voorzieningen bevinden zich een klimwand, een bungee-trampoline, maar liefst achttien restaurants en zelfs een waterglijbaan. Maar ook haar kleinere zusterschepen laten in luxe en voorzieningen niets te wensen over. Eenmaal aan boord bij Norwegian Cruise Line wenst u wellicht eens een regenachtige dag, om zonder slecht geweten alles wat zich aan boord bevindt te verkennen!

Norwegian Cruise Line's schepen: de juwelen van de zee

De schepen van Norwegian Cruise Line doen hun namen - "Star", "Jade", "Sun" of "Jewel" eer aan met een uitstekend design, een perfect niveau aan comfort en een uitgebreid aanbod aan sportmogelijkheden, amusement (uiteraard ook voor de kleinere passagier), en al het aangename dat zich men bij een cruiseschip zoal voorstelt. Het avondprogramma van Norwegian Cruise Line wordt elke avond opnieuw samengesteld en is een volmaakte combinatie van komedie, theater, varieté en zorgvuldig geënsceneerde shows. En wilt u een kijkje achter de schermen van een cruiseschip nemen? Bij Norwegian Cruise Line is dit mogelijk: aan het begin van iedere reis kunt u bij de receptie een rondleiding boeken. Een NCL cruise maakt de hele familie gelukkig - en staat daarmee voor een volmaakte vakantie!