Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

VS-Westkust

VS westkust cruise: een very American cruise vol mogelijkheden

Een VS westkust cruise – prachtig van San Diego tot Anchorage

Een VS westkust cruise is dé gelegenheid om een keur aan beroemde steden en uitzichten te combineren. Van een spelletje roulette in de glitterende gokpaleizen van Las Vegas tot een wandeling over de legendarische Walk of Fame in Los Angeles, of een bezoek aan Anchorage, de laatste stad voor u de wildernis van Alaska ingaat. En met een cruisereis reist u comfortabel van het ene hoogtepunt naar het andere. Uw VS westkust cruise is dus niet alleen een aaneenschakeling van avontuur, maar zeker ook een uitgelezen kans om te ontspannen. Zoek een reis uit die bij u past en u kunt vandaag nog genieten van de voorpret.

Een topvakantie met een luxe VS westkust cruise

Gun uzelf het plezier van een luxe cruisevakantie. Met aan boord alle comfort die u zich wensen kunt, en aan land de wereld van de 'rich en famous' van Hollywood. Maar er is natuurlijk meer te zien tijdens een VS westkust cruise: het excentrieke San Francisco met de beroemde Golden Gate Bridge, de kleurige trolleys en allerlei leuke kleine winkeltjes bijvoorbeeld. Of Seattle, de geboorteplaats van Jimi Hendrix en later van de grunge. Behalve steden is er ook een wereld aan natuur te ontdekken tijdens een VS westkust cruise: gletsjers, bossen en bergen sieren de kustlijn van Canada en Alaska. Dus of u nu een actief natuurmens bent of een levensgenieter met een hang naar luxe: een VS westkust cruise is er ook voor u.

VS westkust cruise: iedere dag anders

De westkust van de VS zit vol verrassingen. Een cruisereis langs dit gebied is een vakantiereis vol kennismakingen: met nieuwe mensen, landschappen en plaatsen. Uw VS westkust cruise voert u over de Grote Oceaan langs een reeks Amerikaanse highlights. Er valt van alles te genieten, ook aan boord: complete wellness-behandelingen, culinaire hoogstandjes, zwemmen of tennissen aan boord van uw cruiseschip: u heeft het voor het kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk nu het aanbod van cruises24.nl en kies úw perfecte VS westkust cruise.