Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Elbe-Havel- en Oder-Havelkanaal cruise: gevarieerde bootreizen bij cruises24.nl

Elbe-Havel-Kanaal/Oder-Havel-Kanaal

Ontdek Duitsland met een Elbe-Havel- en Oder-Havelkanaal cruise

Elbe-Havel- en Oder-Havelkanaal cruise. Het is een hele mond vol, maar waar de mond vol van is loopt het hart van over en een Elbe-Havel- en Oder-Havelkanaal cruise zal zeker voor vele geanimeerde gesprekken zorgen. Tijdens deze reis krijgt u alle hoogtepunten van Oost-Duitsland op een presenteerblaadje aangereikt. Van Berlijn, Potsdam en Brandenburg tot Magdeburg en Dresden. De Elbe, de Havel, maar ook allerlei meertjes, leuke eilandjes (zoals het pauweneiland en het vriendschapseiland) komen voorbij op uw Elbe-Havel- en Oder-Havelkanaal cruise.

Ontdek de magie van bootreizen met een Elbe-Havel- en Oder-Havelkanaal cruise

Reizen per boot heeft altijd iets bijzonders, maar een Elbe-Havel- en Oder-Havelkanaal cruise is wel een heel bijzondere riviercruise. Vanaf een comfortabele plek aan dek of in uw luxe hut ziet u het landschap per uur veranderen. Bossen en weiden, maar ook rotsige streken trekken aan uw oog voorbij op een Elbe-Havel- en Oder-Havelkanaal cruise. Het ene moment over een brede rivieren, dan weer door grotere en kleinere meren, en dan weer een kanaal. Door dunbevolkte streken en drukke steden. Langs boerenland en industrieel erfgoed. Wie durft er nog te beweren dat bootreizen door Duitsland saai zijn?

Ontspannen vakantiereis? Boek een Elbe-Havel- en Oder-Havelkanaal cruise

Ontdek hoe inspirerend een Elbe-Havel- en Oder-Havelkanaal cruise kan zijn. De gemoedelijke sfeer aan boord, het vriendelijke personeel, het landschap van Oost-Duitsland dat aan u voorbij glijdt: een bootreis door dit gebied is zeker geen straf! Steden als Berlijn, Magdeburg, Dresden, Potsdam en Brandenburg hebben van alles te bieden: architectuur, culinaire ontdekkingsreizen, prima winkelmogelijkheden en nog veel meer. Of u nu geïnteresseerd bent in geschiedenis of in lekker eten en drinken, in fotografie of in design: u vindt het op deze cruise. Het personeel aan boord helpt u graag bij het uitzoeken van de leukste excursies tijdens een Elbe-Havel- en Oder-Havelkanaal cruise.