Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Neckar

Neckar cruise – bijzonder van zuid naar noord

Reis door de tijd met een Neckar cruise

Levensgenieters, historici en romantici opgelet: een Neckar cruise zou best eens iets voor u kunnen zijn. Van het Zwarte Woud tot aan de Rijn bij Mannheim stroomt deze rivier door de mooiste dalen en gebieden in het zuidwesten van Duitsland. Sprookjesachtige landschappen en kastelen langs de oevers van de rivier voeren u tijdens een Neckar cruise terug naar de tijd van ridders en jonkvrouwen, terwijl de faciliteiten aan boord van uw cruiseschip juist weer helemaal van deze tijd zijn. Het ene moment grazige weiden, het andere moment interessante steden zoals Stuttgart, Heilbronn en Heidelberg. Een Neckar cruise heeft precies de juiste balans tussen drukte en rust, vroeger en nu, stad en dorp.

Een Neckar cruise – natuur en cultuur in balans.

Niet alleen de burchten en kastelen langs de rivier en de prachtige landschappen maken een Neckar cruise aantrekkelijk. De vele steden en dorpjes langs de oevers zorgen voor de nodige afwisseling. Tübingen met mooie haar oude stadskern, het Rathaus en de prachtige Platanenallee zijn goed voor meer dan één fijne dag, net als Stuttgart, waar oude gebouwen en moderne architectuur elkaar afwisselen. Andere leuke plaatsen om tijdens een Neckar cruise te bezoeken zijn Heilbronn en de wijngaarden om de stad, en het romantische Heidelberg.

De vele mogelijkheden van een Neckar cruise

Houdt u van kunst of architectuur? Duikt u graag een stad in op zoek naar de leukste winkeltjes? Of bent u juist iemand die graag interessante mensen ontmoet en al pratend de mooiste plekjes ontdekt? Een Neckar cruise is er voor iedereen. Of u nu het liefst van het ene architectonische hoogtepunt naar het andere rent, graag in de natuur bent of juist liever lokale culinaire hoogtepunten ontdekt, het kan allemaal tijdens een Neckar cruise. Maar wat uw favoriete uitstapje ook is, na een hele dag aan land is het aan boord fijn bijkomen. Ga lekker zitten, en laat de oevers van de Neckar voorbij glijden terwijl u weer oplaadt. Op naar de volgende mooie dag van uw Neckar cruise!