Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Caribbean, Zuid

Zuid Caribbean cruises, de fijnste cruisevakanties langs de Caraïbische eilanden

Zuid Caribbean cruises – er even helemaal uit

Warme, ontspannen Zuid Caribbean cruises: een grotere tegenstelling tot het dagelijks leven aan de Noordzee bestaat bijna niet. De prachtige Caraïben beleven vanaf de mooiste cruiseschepen: als dat geen ontspannen vakantie is! Zodra u aan boord gaat begint uw heerlijk ontspannende vakantie. Bij vertrek uit Puerto Rico, Barbados of de VS – om maar een paar mogelijke vertrekpunten te noemen – wordt u hartelijk welkom geheten aan boord van uw drijvende hotel. Daarna volgt het ene prachtige (ei)land na het andere. Groots genieten? Dat doet u met Zuid Caribbean cruises.

Zuid Caribbean cruises: het beste van de Caraïbische eilanden

Zuid Caribbean cruises zijn cruisereizen op hun best. Dit deel van de Caraïben is hét paradijs voor liefhebbers van zon, zee en strand. Languit op een hagelwit strand met rieten parasols, met uitzicht op kabbelende golven: het ultieme ontspannen. Maar deze zeecruises hebben meer te bieden dan dat. Zuid Caribbean cruises doen de eilanden Aruba, Bonaire en Curacao aan, maar ook Antigua, St. Kitts en Nevis, Guadeloupe, Martinique en Barbados. En St. Lucia, Trinidad en Tobago, en... ach, er zijn in dit gebied bijna te veel mooie eilanden om op te noemen. Bekijk zelf ons ruime aanbod aan cruisereizen. Uw favoriete reisdoel zit er zeker bij!

Zuid Caribbean cruises bij cruises24.nl, het ultieme genieten

Een relaxvakantie naar de Caraïbische eilanden betekent natuurlijk niet dat u alleen maar stil hoeft te zitten op het strand. Zuid Caribbean cruises bieden een keur aan activiteiten voor iedereen aan. Een jeepsafari op St. Lucia, een catamarantocht met punch en calypsomuziek op Guadeloupe, een wandeling langs de bont gekleurde huizen op Curacao, een paardentocht door de heuvelachtige binnenlanden van Aruba... Zuid Caribbean cruises maakt u zelf zo inspannend of ontspannend als u wilt. Als u 's avonds met een longdrink in uw hand de zon ziet ondergaan in de Caraïbische zee kunt u terugkijken op een perfecte dag, en u alvast verheugen op morgen. Welcome to the Caribbean!