Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Een Noorse kust cruise is een onvergetelijke reiservaring

Noorse Zee

Beleef fantastisch natuurschoon met een Noorse kust cruise

Als we aan de kust van Noorwegen denken, denken we aan ongerepte landschappen, aan ruige kliffen en diepe fjorden. Aan knusse vissersplaatsjes die tegen de achtergrond van hoge rotsen en bergtoppen bijna in het niet vallen. Met een Noorse kust cruise ligt dit alles in uw handbereik, en ervaart u de natuur van het hoge noorden zoals u dat alleen vanaf het water kunt doen. Laat uw blik gaan over het fantastische fjordenlandschap, over gletsjers en hoge watervallen vanaf het dek van een comfortabele boot, met uitstekende service en optimaal comfort. Een Noorse kust cruise is de perfekte combinatie van natuurbelevenis en ontspanning!

Luxe en ontspanning op een Noorse kust cruise

Maakt u zich geen zorgen over bagage, over te korte aansluitingen met de trein, over ongemakkelijke busreizen of over rijen bij de check-in balie. Stap aan boord en ontspan! Op een Noorse kust cruise wordt door een professionele bemanning uitstekend voor u gezorgd. Geniet volledig van het spectaculaire landschap van de noordelijke zee, en laat u verwennen door de uitstekende voorzieningen op het schip, zodat u al de opgedane indrukken rustig kunt verwerken. Stap aan boord en begin een verkwikkende bootreis, met een perfecte combinatie van comfort en avontuur. Een Noorse kust cruise staat voor ontspanning, inspiratie en belevenis.

Een Noorse kust cruise staat garant voor onvergetelijke reisbelevenissen!

In ons uitgebreide aanbod aan Noorse kust cruises vindt u voor elk wat wils. Wilt u pittoreske stadjes verkennen bij de excursies naar land, of wilt u het landschap voorbij zien trekken vanaf het schip? Wilt u zich laten verwennen door het uitstekende comfort en voorzieningen die deze luxe cruise u biedt, of brengt u liever vele uren door op dek? Alles is mogelijk! De cruises naar de Noorse kust in ons aanbod variëren in reisduur - van zes dagen tot twee weken - en in route. Vaak is de starthaven Bergen, en de eindbestemming Trondheim of Kirkenes in Lapland. Maar we bieden ook reizen met als start- en eindbestemming Hamburg aan. Blader rustig door onze aanbiedingen, lees de uitgebreide beschrijvingen, en laat de voorpret voor uw droomvakantie beginnen!