Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Costa Cruises

Costa Cruises is de absolute nummer één van Europa

Costa Cruises - cruisevakanties op zn Italiaans

Deliziosa
Diadema
Fascinosa
Favolosa
Fortuna
Pacifica
Smeralda
Toscana

De Italiaanse rederij Costa Cruises is de grootste van Europa. De rederij is al actief vanaf 1948 met een vloot van veertien schepen. De grote Costa Serena en Costa Pacifica zijn beide ingericht met een klassiek romeins thema (maar uiteraard met hedendaags comfort), en bieden in de vorm van Samsara Spa een van de grootste Wellness-centra op de wereld. Onder de andere uitstekende voorzieningen bevinden zich een openluchtbioscoop, een waterglijbaan, een grand prix-simulator en uiteraard een groot aanbod aan restaurants, clubs en winkelmogelijkheden. De Costa Mediterranea is op dezelfde stijlvolle manier ingericht - ditmaal met inspiratie uit de Italiaanse en Siciliaanse barokperiode. En de Costa Luminosa is met haar innovatieve vormgeving - waarbij vooral aan de lichtval is gedacht - het juweel van de vloot van Costa Cruises. Wilt u echter een wat knussere, gemoedelijkere sfeer op een wat kleiner schip? Misschien is dan de Costa Voyager, met haar 418 hutten, iets voor u. Een cruise met Costa staat in ieder geval garant voor heerlijke, stijlvolle vakantie.

Costa Cruises: vele op maat gesneden mogelijkheden

Costa Cruises bieden een groot aanbod aan reizen van verschillende duur en met verschillende bestemming: de kleinere Costa Voyager bijvoorbeeld vaart op de Middellandse Zee en de Rode Zee, terwijl u met de Costa Luminosa de westelijke Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan kunt verkennen. De Costa neoRomantica vaart op de Indische Oceaan, waarbij onder andere Maleisië, de Seychellen en Mauritius aan worden gedaan. En met meer dan zestig jaar ervaring weet Costa Cruises voor hun passagiers te zorgen - met een uitstekende, naar de wensen van de passagier op maat gesneden service. Wilt u uw geliefde verrassen met een fris boeket bloemen, of wilt u een welkomstgeschenk boeken voor uw cabine bij het begin van de reis? Dit alles is geen probleem. En ook voor de kleinsten wordt gezorgd. Kinderen mogen zelfs gratis meereizen in het gezelschap van twee volwassenen! Een Costa cruise is daarmee een belevenis voor de hele familie.

Costa Cruises - Italiaanse stijl voor één, voor twee, of voor de hele familie

De schepen van Costa Cruises zijn stijlvol ingericht, met inspiratie uit de cultuur en geschiedenis van Italië. Beeldkunst, schilderijen en ook moderne decoraties maken het schip een lust voor het oog. Uiteraard zijn ook de uitstekende culinaire voorzieningen met Italiaanse stijl en fijnzinnigheid verzorgd. Verder bieden Costa Cruises onderhoudende amusementsprogramma's voor alle leeftijden. Wilt u achterover leunen op het dek terwijl de Middellandse Zee of de Indische Oceaan met haar tropische eilanden voorbijtrekt? Of wilt u een feestelijke avond doorbrengen in een van onze clubs? Of een romantisch diner voor twee? Hoe dan ook wordt een reis van Costa Cruises een onvergetelijke belevenis.