Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Een Stille Oceaan cruise – een reis door de paradijselijke Pacific

Totale ontspanning met een Stille Oceaan cruise

Een Stille Oceaan cruise is dé vakantie voor iedereen die op zoek is naar een ontspannende zeecruise. Waar komt u beter tot rust dan dobberend in de Stille Oceaan? En dan ook nog op een schip dat gebouwd is voor het hoogste comfort, in een gebied vol eilanden met namen als Rocos Alijos, Desventaduros en Cocoseiland? Ziet u zichzelf al op een tropisch strand met een verkoelende cocktail? Een Stille Oceaan cruise is er voor rustzoekers, flaneurs, strandgangers, natuurliefhebbers...eigenlijk voor iedereen die op zoek is naar een heerlijke cruisevakantie. Dus ook voor u.

Stille Oceaan cruise - een exclusieve reis in een exclusieve omgeving

Een Stille Oceaan cruise is een cruisereis over de grootste der wereldzeeën. U heeft dus alle tijd om te genieten van de zee, de eilanden in het gebied, en alles wat uw luxe cruiseschip u te bieden heeft. Het doorkruisen van de Stille Oceaan, ook wel Grote Oceaan genoemd, is al een avontuur op zich. U vaart onder andere over het diepste punt van de zee; de Marianentrog. Het diepste punt is dieper dan de hoogste berg hoog is. Maar ook boven de waterspiegel is er van alles te beleven. In Costa Rica, Chili, Ecuador en Mexico, of op een van de vele eilanden die u tijdens uw Stille Oceaan cruise kunt bezoeken.

Een Stille Oceaan cruise, de reis van je leven

De Stille- of Grote Oceaan bepaalt voor een groot deel de sfeer van iedere Stille Oceaan cruise. In positieve zin welteverstaan. De eilanden in de oceaan en de landen eromheen bieden zo veel mogelijkheden dat enige voorbereiding voor een Stille Oceaan cruise wel op zijn plaats is. Waar wilt u de reis beginnen, en wat is het eindpunt? U kunt uw cruisereis bijvoorbeeld met een vakantie in Australië, Singapore, Noord-Amerika of zelfs China combineren. Wat wilt u in ieder geval zien en doen? Een ding is zeker: welke Stille Oceaan cruise u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat dit de reis van uw leven wordt.