Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Geniet van mediterraanse charme met een Westelijke Middellandse Zee cruise

Middellandse Zee, West

Westelijke Middellandse Zee cruises - prachtige landschappen en pulserende metropolen

Westelijke Middellandse Zee cruises zijn droomreizen naar de meest zonovergoten kusten en prachtigste steden van Europa. Boek een van onze Westelijke Middellandse Zee cruises en u begeeft zich op een reis naar een wereld vol prachtig natuurschoon, paradijselijke landschappen en mediterraanse levensvreugde, van de bergen van de Rivièra tot de zonnige kust van Spanje. Maar het Middellandse zeegebied is ook een gebied van pittoreske vissersstadjes, oeroude binnensteden en levendige, hektische metropolen. De kusten tussen St. Tropez en Tunis, tussen Tangiers en Trapani zijn vol met ongelofelijke bezienswaardigheden en fantastische vakantiebestemmingen. Wilt u de beschaving van de Grieken en Romeinen, de ruïnes van Carthago en de monumenten van het moorse Spanje leren kennen? Of wilt u wandeltochten langs vulkanen maken of het leven onder zee met eigen ogen zien? Een cruise naar de westelijke Middellandse zee biedt u dit alles.

Westelijke Middellandse Zee cruises - ontdek de mooiste kant van Europa

Een Westelijke Middellandse Zee cruise laat u de mooiste, meest afwisselende en luisterrijke kant van Europa zien. Het Middellandse zeegebied staat voor een onmetelijke rijkdom aan kunst en cultuur, maar ook voor gastvrijheid, savoir vivre, ontspannenheid en levensvreugde. Voor een kruispunt van drie werelddelen waar allerlei diverse invloeden elkaar raken, en voor en fascinerende mengeling van traditie en moderniteit. Al dit kunt u beleven met een Westelijke Middellandse Zee cruise, met al het maatwerk, het comfort en de individuele service die slechts een cruisevakantie kan bieden. Stijg aan boord en zet koers naar de zonnige Middellandse Zee en laat u verwennen met een volmaakte vakantie, die u niet snel zal vergeten.

Afwisseling en entertainment aan boord met een Westelijke Middelandse Zee cruise

Een Westelijke Middellandse Zee cruise is een uitgenomen manier om kennis te maken met de mediterraanse culturen en de veelvoud van steden en landschappen die in dit gebied op u wachten. Tijdens rondleidingen op land kunt u zelf beleven, wat zo onvergelijkelijk en uniek aan het leven in het Middellandse zeegebied is. Maar ook aan boord draagt men zorg om uw Westelijke Middellandse Zee cruise tot een onvergetelijke reiservaring te maken. Het comfort, de eersteklas service en het afwisselende amusementsprogramma aan boord laten niets te wensen over. U kunt deelnemen aan allerlei activiteiten, u kunt sporten of ontspannen zonnebaden op het dek met de meest fantastische landschappen als achtergrond, of u kunt relaxen in de Wellness-afdeling of de culinaire lekkernijen proeven, die onze uitstekende koks voor u bereiden. Spanje, Portugal, Frankrijk of Italië - met een Westelijke Middellandse Zee cruise beleeft u de perfectie combinatie van culturele en historische hoogtepunten en ontspanning.