Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Met MSC Cruises viert u een luxevakantie op z

Met MSC Cruises viert u een luxevakantie op z

MSC Cruises is een Italiaans familiebedrijf, en is met een vloot van dertien schepen een van de grotere rederijen van de wereld. Het oudste schip van de vloot is de MSC Melody, bouwjaar 1982, een wat kleiner, elegant en luxe vaartuig ideaal voor diegenen, die een traditionele cruise in bijvoorbeeld de Middellandse Zee willen. De andere schepen zijn nieuwer, waaronder de vier schepen van de Musica klasse: de MSC Musica, de MSC Orchestra, de MSC Poesia en de MSC Magnifica. Alle worden ze gekenmerkt door stijl, elegantie en een prachtige vormgeving. En uiteraard uitstekende voorzieningen: op de grote MSC Musica bijvoorbeeld vindt u naast het gewone, uitgebreide aanbod aan restaurants, clubs en shopping-mogelijkheden ook een sushirestaurant en een zen-tuin, alsmede een Havana Club Cigar Club voor de sigaarliefhebbers onder u. Een bijzonderheid van MSC Cruises is verder nog de "Yacht Club" med exclusieve suites en een butler-service. MSC Cruises staat voor Italiaanse finesse en gastvrijheid, en daarmee garant voor een volmaakte vakantie.

MSC Cruises: familievriendelijk en denkend aan het milieu

MSC Cruises bieden ontspanning en avontuur voor de hele familie. De door bekende Italiaanse designers vormgegeven ambiance is zowel kindvriendelijk als stijlvol en luxueus, en voor families met kinderen zijn er bijvoorbeeld speciale familiecabines. Uiteraard is er voor kinderen van alle leeftijdsgroepen een amusementsprogramma van negen uur 's ochtends tot tien uur 's avonds. Reist u alleen, of romantisch met z'n tweetjes, of wilt u een spannende en afwisselende vakantie met de hele familie? Onze professionele crew zorgt ervoor, dat niemand zich op de boot hoeft te vervelen. MSC Cruises zet ook verantwoordelijkheid wat betreft het milieu op de voorgrond. De MSC Splendida, bijvoorbeeld, heeft de modernste milieuvriendelijke techniek en uitrusting, waarbij optimaal energie gespaard wordt en het milieu het minst mogelijk wordt belast. Het schip staat dan ook met recht bekend als Eco-schip!

Vele mogelijkheden met MSC Cruises

MSC Cruises vaart het hele jaar door op de Middellandse Zee. Uiteraard met rijke keuzemogelijkheden wat betreft reisduur en bestemming: van een tweedaagse minicruise met de MSC Splendida van Marseille naar Genua tot langere cruises door het hele westelijke Middellandse zeegebied. Andere bestemmingen van MSC Cruises zijn 's winters Zuid-Amerika en het Caribische gebied, en 's zomers ook de Noord- en Oostzee. Waar u ook heenwil, MSC Cruises staan garant voor luxe en comfort. Wilt u u laten verwennen in een van de uitgebreide Wellness-afdelingen? Wilt u sporten overdag en 's avonds heerlijk dineren onder de sterrenhemel? Dit alles ligt binnen handbereik met een van de luxueuze, op z'n Italiaans stijlvolle schepen van MSC Cruises.