Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Elbe cruise – droomcruise

Elbe

Een Elbe cruise is een riviercruise op zijn best

Met een Elbe cruise bent u verzekerd van een heerlijke vakantie. Ruim 1100 kilometer lang plezier aan boord van een cruiseschip dat van alle gemakken voorzien is. Laat de dagelijkse beslommeringen thuis en geniet van alle verwennerijen aan boord. Terwijl u geniet van uw welverdiende rust leert u alle facetten van de Elbe kennen tijdens uw Elbe cruise. Van de Duitse Noordzee bij Cuxhaven tot aan het Tsjechische Reuzengebergte. Eindeloze groene weiden in Bohemen, Zuid-Duitse vakwerkhuizen, steden als Dresden, Hamburg en Wittenberg, het wonderlijke Elbezandsteengebergte en de prachtige tuinen van Wörlitz: u zult zich geen moment vervelen tijdens uw Elbe cruise.

Elbe cruise Рnatuur en cultuur in ̩̩n reis

Een van de hoogtepunten van iedere Elbe cruise is Dresden, met onder andere de beroemde Frauenkirche. Ook de opera, de oude stad en het uitgaansleven van de stad zijn de moeite waard. En vergeet ook de vele musea en paleizen niet! In de omgeving staan prachtige gebouwen in barokstijl, die u vanaf het schip of van dichtbij aan land kunt bekijken. Riviercruises saai? Probeer het zelf eens uit. U zult aangenaam verrast zijn! De vele excursies, het mooie landschap met bossen en bergen, het attente personeel en de rivier zelf zorgen voor een onvergetelijke Elbe cruise.

Bezienswaardigheden tijdens een Elbe cruise

Wat is er nog meer aan moois te zien tijdens uw Elbe cruise? Het altijd boeiende Praag met zijn middeleeuwse straatjes, de paleizen en kastelen in Hradčany, de joodse begraafplaats, en de Karelsbrug. Vul uw servies aan met porselein uit de beroemde porseleinstad Meissen, en dwaal door de straten van Wittenberg. Hier hing Luther in 1517 zijn 95 stellingen aan de deur van de Schloßkirche. Of geniet van de uitstekende service aan boord, terwijl u in alle rust en comfort door het water glijdt. Van een Elbe cruise komt u zeker uitgerust en vol inspiratie terug!