Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Benelux riviercruise door België en Nederland

Benelux

Benelux riviercruise: de vele mogelijkheden van riviercruises

Een Benelux riviercruise is een onvergetelijke bootreis voor vakantievierders van alle leeftijden. Met een modern cruiseschip doorkruist u de lage landen. Vanaf het water leert u een heel andere kant van Nederland en België kennen. Er is veel te zien en te doen, en u kunt uw Benelux riviercruise naar eigen smaak samenstellen. Combineer uw bootreis met een reisje naar Frankrijk, een paar dagen in het Limburgse heuvelland, of een zeilvakantie in Friesland. Of met een cultureel weekend in het charmante Brugge of een van de vele andere Bourgondische plaatsjes in België. Zo maakt u van uw Benelux riviercruise helemaal uw eigen reis!

Benelux riviercruise – variatie in veelvoud, dicht bij huis

Bekijk met een Benelux riviercruise Nederland en België eens met andere ogen. Al die buitenlandse toeristen die hun ogen uitkijken bij molens, authentieke Nederlandse dorpjes en eindeloze tulpenvelden hebben gelijk: er is veel te zien in dit kleine landje. Met een Benelux riviercruise ontdekt u een schat aan ervaringen in België en Nederland. De mooiste musea in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Antwerpen...Lange bomenrijen langs uiterwaarden en weilanden vol koeien in Nederland, Bourgondisch genieten in levendige steden en bijzondere kleine plaatsjes in België, en niet te vergeten de immer populaire Ardennen. En uiteraard de prachtige rivieren zelf. De oude meesters schilderden niet voor niets graag rivierlandschappen!

Puur ontspannen op een Benelux riviercruise

Riviercruises en andere bootreizen in Europa zijn niet zonder reden erg populair. Behalve het afwisselende landschap tijdens uw Benelux riviercruise valt er nog veel meer te genieten. Over het reisprogramma en het vervoer hoeft u zich geen zorgen te maken, de overnachtingen zijn meer dan goed geregeld, en met een Benelux riviercruise heeft u de leukste uitstapjes voor het uitkiezen. De zon in het water, intrigerende wolkenluchten en de wind door uw haren: dat is ontspannen. Voor een wereldse bootreis hoeft u niet naar het andere eind van de wereld: schoonheid en ontspanning vindt u ook dichtbij huis. Op een Benelux riviercruise.