Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Galapagoseilanden

Galapagos cruises bij cruises24.nl: treed in Darwins voetsporen

os cruises: eilandhoppen voor natuurliefhebbers

Galapagos cruises zijn reizen van onvoorstelbare schoonheid. Darwin voer in 1835 met zijn schip de Beagle naar de eilanden om er de natuur te bestuderen. Hij was ongetwijfeld onder de indruk van de vele bijzondere diersoorten die hij aantrof. Wie meereist op een van de Galapagos cruises zal net als de beroemde Brit gebiologeerd zijn door de Sally Lightfoot krabben, Darwinvinken, reuzenschildpadden, zeeleguanen, dolfijnen en flamingo's. Dieren zoals de Marchena lava lizard komen alleen in dit gebied voor, en zo zijn er nog veel meer bijzondere dieren te zien die nergens anders leven! Ook aan boord van de cruiseschepen is er van alles te doen en te zien tijdens Galapagos cruises.

Galapagos cruises: wat te doen

De Galapagoseilanden horen bij Ecuador en bestaan uit zo'n 13 eilanden, enkele kleinere eilandjes, en meer dan honderd rotsen en scheren. Galapagos cruises bieden u de mogelijkheid de eilanden te verkennen. Tegenwoordig hebben ze Spaanse namen als Isabela, Santa Cruz en Floreana, maar vele ervan zijn nog bekend onder de vaak prachtige oude Engelse namen, zoals Culpepper Island, Bartholomew en Albemarle. De meeste Galapagos cruises hebben de Ecuadoraanse hoofdstad Quito of Isla Baltra op de Galapagoseilanden als startpunt.

Galapagos cruises: Luxe aan boord en actief aan land - wat te doen

Galapagos cruisesbieden inspannende én ontspannende activiteiten voor iedereen. Bezoek bijvoorbeeld de hoofdstad van Galapagos, Puerto Baquerizo Moreno. Ga mee op hike langs Tortuga Bay op Santa Cruz, op spotvogelsafari op het eilandje Champion of maak een wandeling op het vulkanische Ferdinandina. Natuurlijk is er op alle Galapagos cruises ook tijd om te zwemmen, te snorkelen en te zonnen! Galapgos cruises zijn vrij kleinschalig. De schepen bieden alle luxe en comfort, maar zijn niet te groot, zodat ze ook kleinere havens kunnen aandoen.