Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Noord Afrika, Atlantische Kust

Noord-Afrika Atlantische kust cruises: het beste van Afrika en Europa in één cruise

Noord-Afrika Atlantische kust cruises: Marokko

Marokko heeft veel mooie plekjes om te bezoeken tijdens Noord-Afrika Atlantische kust cruises. Bezoek koningsstad Rabat met de kasbah van Oudaya, de medina met nauwe straatjes, oude gebouwen en winkeltjes in Casablanca. Wandelen door de haven van Tanger, genieten van verse muntthee op het strand van Agadir, en, voor wie durft, een kamelenexcursie in Essaouira. De Marokkaanse keuken is trouwens erg de moeite waard en biedt voor iedereen wat wils: tajines, harira en zoete koekjes en gebakjes zijn typisch Noord-Afrikaans. Op Noord-Afrika Atlantische kust cruises smaken ze nóg beter.

Noord-Afrika Atlantische kust cruises: van Afrika tot Europa

Noord-Afrika Atlantische kust cruises met cruises24.nl bieden eindeloos veel mogelijkheden. Deze cruises bestrijken behalve Marokko in feite de hele Atlantische kustlijn, van Zuid-Afrika tot aan het noorden van Europa. Tussen het uitgebreide aanbod aan Noord-Afrika Atlantische kust cruises zit voor iedereen een passende reis. Reis via de Canarische eilanden naar de Kaapverdische eilanden; bezoek de Afrikaanse landen Senegal, Kameroen, Angola en Namibië; ervaar Spanje en Portugal vanaf het water – het is maar net hoe veel tijd u heeft – laat u inspireren door ons aanbod aan Noord-Afrika Atlantische kust cruises en kies de reis die bij u past.

Noord-Afrika Atlantische kust cruises: verrassend Afrika

Van het zuidelijkste puntje van Zuid-Afrika tot aan de rotskust van Noord-Europa: welke reis u ook kiest uit ons aanbod aan Noord-Afrika Atlantische kust cruises, u zal een onvergetelijke vakantie beleven. Het vriendelijke personeel aan boord van uw schip staat altijd voor u klaar met tips voor leuke uitjes, goede restaurants, en de beste winkels. Ze weten precies waar u moet zijn voor onvergetelijke uitzichten en bijzondere plekjes. Dit wordt een cruise waar u altijd met veel plezier aan terug zal denken.