Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Cunard

Cunard cruises, een avontuur van koninklijk niveau

Cunard cruises, britse traditie en stijl van koninklijk niveau

Koningin Anne
Queen Elizabeth
Queen Mary 2
Queen Victoria

Voor diegenen, voor wie alleen het beste goed genoeg is, is er Cunard! Cunard cruises staan voor traditie en stijl. Traditie, daar de rederij al sinds 1840 de Atlantische Oceaan bevaart. Stijl, daar de wereldberoemde schepen van de rederij, de Queen Mary 2, de Queen Elizabeth en de Queen Victoria tot de absolute topklasse behoren, en voor niets onderdoen als het om luxe en ambiance gaat. De oudste van de drie schepen, de Queen Mary 2, is wellicht het mooiste cruiseschip dat er bestaat - en zeker een van de meest luxueuze. Van galadiners, theateravonden tot een uitgebreide Wellness-afdeling - bij een Cunard cruise wordt er met Britse elegantie en zorgvuldigheid voor u gezorgd. Gun uzelf een buitengewone luxe-ervaring met Cunard!

Cunard cruises, een tocht vol ontdekkingen - op het schip en erbuiten!

Wilt u de klassieke tocht van Southampton naar New York maken met de Queen Mary 2? Of een bijna-wereldreis met de Queen Elizabeth over de Atlantische Oceaan naar het Caribische Gebied, en dan door het Panama-kanaal naar de Stille Oceaan tot Nieuw-Zeeland? Of de Middellandse Zee verkennen met de Queen Victoria? Hele werelden liggen voor u open met Cunard Cruises. In elk geval krijgt u een behandeling van koninklijk niveau op een van onze "Koninginnen van de Zee". Denk daarbij aan heerlijke culinaire belevenissen in een van de stijlvolle restaurants, eersteklas entertainment en luxe, of u nu een comfortabele cabine of een Penthouse-suite met butlerservice boekt. En denk aan voorzieningen, die hun gelijke niet kennen: van een bibliotheek van twee verdiepingen tot kunstgalerijen, theaters, enzovoort. De Queen Mary 2 is zelfs voorzien van een planetarium. Zowel de spannende reisbestemmingen van Cunard als de schepen zelf zijn vol ontdekkingen!

Cunard Cruises, garant voor luxe die zijn gelijke niet kent

Adel verplicht, en anderhalve eeuw ervaring betekent, dat een Cunard cruise niets te wensen overlaat als het om luxe en comfort gaat. Laat u zich bijvoorbeeld verwennen met een massage in de Wellness-afdeling, of eet een heerlijk diner in een van de uitstekende restaurants. Uiteraard kunt u ook lekker achterover leunen op het dek met een spannend boek uit de goed voorziene bibliotheek, terwijl de Middellandse Zee of de Stille Zuidzee voorbijtrekt. Neem een kijkje in ons aanbod aan Cunard Cruises. Het enige wat eigenlijk uitmaakt, is immers de route en het reisdoel. Een fantastische, onvergetelijke reiservaring staat met Cunard sowieso op het programma.