Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Oostelijke Middellandse Zee cruises - droomreizen naar de Middellandse Zee.

Middellandse Zee, Oost

Ontdek de mooiste plekjes met een Oostelijke Middellandse Zee cruise

Een Oostelijke Middellandse Zee cruise voert u mee naar de mooiste reisbestemmingen in de Middellandse Zee. Naar een zonovergoten gebied dat gekenmerkt wordt door veelzijdigheid: door pittoreske stadjes op steile, indrukwekkende kusten, door de klassieke cultuur van de Grieken en Egyptenaren, door enerverende steden en dromerige eilandjes waar de tijd stilstaat. Een Oostelijke Middellandse Zee cruise biedt u ook een ontspannen reisritme, met een volmaakte, op maat gesneden combinatie van ontspanning en spannende belevenissen. Heeft u al altijd het Middellandse zeegebied van de andere kant willen leren kennen? Kijk eens naar ons uitgebreide aanbod van Oostelijke Middellandse Zee cruises.

Vele verschillende routes en mogelijkheden in de oostelijke Middellandse Zee

De Middellandse Zee heeft altijd diverse landen en culturen met elkaar verbonden. Op dezelfde manier is een cruisevakantie de aangewezen manier om het Middellandse zeegebied te verkennen. Onder onze aanbiedingen van Oostelijke Middellandse Zee cruises kunt u routes vinden die fascinerende landen zoals Griekenland, Kroatië en Turkije met elkaar verbinden, maar ook interessante en minder bekende reisbestemmingen zoals Roemenië, Bulgarije en de kust van Oekraïne aan de Zwarte Zee. Met andere routes bezoekt u de oostkust en zuidkust van de Middellandse zee: Israël en Egypte. Uiteraard bieden wij cruises met verschillende reisduur: van een week lange cruises langs bijvoorbeeld de Italiaanse kust tot langere reizen, waarbij de Middellandse Zee een uitvalsbasis is naar de Rode Zee en de Indische Oceaan. Hoe dan ook staat een Oostelijke Middellandse Zee cruise garant voor een onvergetelijke vakantie vol belevenissen zowel op zee als aan land.

Een Oostelijke Middellandse Zee cruise staat voor belevenissen en ontspanning

Een Oostelijke Middellandse Zee cruise combineert amusement en ontspanning met interessante excursies en belevenissen. Tijdens bezoeken aan land kunt u kennis maken met interessante landen, culturen en mensen. Neem bijvoorbeeld een wandeling door een drukke Arabische medina, of door de nauwe straatjes van een oeroud Grieks vissersdorpje, en doe indrukken op van het plaatselijke leven, of geniet van de zon en het natuurschoon op een van de heerlijke stranden. Aan boord van een van onze luxe cruiseschepen kunt u zich daarna ontspannen met ons uitgebreide amusementsprogramma, mogelijkheden voor sport of relaxen in onze Wellness-afdeling. Gegarandeerd is een uitstekende service, waardoor u optimaal van uw vakantie kunt genieten. Kijk eens naar ons aanbod en boek vandaag nog een Oostelijke Middellandse Zee cruise!