Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Ontdek Duitsland vanaf het water met een Main cruise

Main

Een Main cruise – een onvergetelijke vakantie voor iedereen

De Duitse rivier de Main heeft veel moois te bieden. Met een Main cruise kunt u op comfortabele wijze ervaren wat dit deel van Duitsland voor u in petto heeft. Tussen de verschillende reizen op cruises24.nl zit altijd een Main cruise die perfect op uw wensen aansluit. Neem dus rustig de tijd om te bedenken wat u zeker wilt zien en doen tijdens een bootreis langs de Main, en laat de voorpret alvast beginnen. Al die charmante Duitse plaatsjes die u kunt bezoeken, het ontspannende kabbelen van de rivier, klassiekers uit de Duitse keuken proeven...ja, dit wordt zeker een fijne vakantie.

De talloze bezienswaardigheden van een Main cruise

Er valt nogal wat te beleven tijdens een Main cruise. Al bij aankomst aan boord begint het grote genieten. En eenmaal onderweg houdt het niet op. Na iedere bocht in de rivier presenteren romantische dorpjes en betoverende stadjes zoals Bamberg, Nürnberg en Würzburg zich aan u. Vergeet ook Frankfurt niet! Leuke excursies tijdens een Main cruise zijn onder andere de laat-barokke residentie van Würzburg met hofkerk en ruim aangelegde tuinen, de 13e-eeuwse dom van Bamberg, of – in het juiste seizoen – de Christkindlmarkt in Nürnberg. Met het ene mooie landschap na het andere als achtergrond is iedere Main cruise een verrassende ontdekkingsreis door een bijzonder deel van Duitsland.

Aangenaam kennismaken – uw Main cruise

Een Main cruise is bij uitstek geschikt om alle dagelijkse beslommeringen achter u te laten. En omdat deze riviercruise tot in de puntjes verzorgd is, hoeft u niet te denken aan zaken als vervoer, onderdak en dergelijke. U heeft dus alle tijd om het landschap op u in te laten werken. En omdat een Main cruise door een beroemd wijngebied voert, raden wij u zeker aan de gelegenheid te baat te nemen de beste wijnen van Duitsland te proberen. Tijdens een van de vele excursies aan land, of aan boord. Het personeel aan boord helpt u graag om van uw Main cruise een perfecte riviercruise te maken.