Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Met een Gironde cruise Frankrijk ontdekken vanaf het water

Gironde

Het goede Franse leven vieren? Boek een Gironde cruise!

Bent u op zoek naar een bijzondere vakantie en houdt u van Frankrijk? Denk dan eens aan een Gironde cruise. Dit gebied tussen de Atlantische Oceaan en de mondingen van de rivieren de Dordogne en de Garonne is een heerlijke plek voor een fijne vakantie. Geen gedoe op een overvolle camping of zoeken naar een hotelletje, maar een verzorgde reis per luxe cruiseschip. Geweldige uitzichten, een relaxte en afwisselende vakantie, vervoer per comfortabel schip én de mooiste plaatsen en de leukste uitstapjes. Zo ideaal is een Gironde cruise.

Genieten op zijn Frans met een Gironde cruise

In Frankrijk beheerst men de kunst om van het leven te genieten. Doe ook mee, bijvoorbeeld op een Gironde cruise. Het 'savoir vivre' van de Fransen is meer dan de clichébeelden van alpinopetten en petanque op het plein, baguettes, kaas en wijn. Met een Gironde cruise ontdekt u het ware Franse genieten. Puur en authentiek. Maar petanque is niet verplicht. Er zijn veel leukere dingen te doen tijdens een Gironde cruise. In dit gebied vindt u oude kerkjes, mooie kastelen, vuurtorens, leuke stadjes om te bezoeken en uitzichten die vragen om een plekje in uw fotoalbum. En als u toch met balletjes wilt gooien houdt niemand u tegen.

Frankrijk vanaf het water met een Gironde cruise

Met een Gironde cruise boekt u niet alleen een bijzondere bootreis, maar ook een traktatie voor lichaam en ziel. Aan boord is het heerlijk ontspannen. En omdat alles tijdens een Gironde cruise voor u geregeld wordt, kunt u ook uw geest een welverdiende vakantie geven. En als u zin heeft om op excursie te gaan is er meer dan genoeg te zien en te doen. De Gironde is bijvoorbeeld een geliefd gebied om te surfen. Zeer de moeite waard zijn ook de Romaanse kerk Ste. Radegonde bij Talmont, de vuurtoren van Cordouan, chateau Lafitte met Grand Cru wijnproeverijen, en de stad Bordeaux. Boek snel uw Gironde cruise en laat de voorpret vast beginnen