Miles & More Logo
HOTLINE: +49 6024 / 6718 0
MO-SO from 9:00-20:00

Saone

Een Saone cruise – een inspirerend riviercruise

Met een Saone cruise leeft u het goede leven

Leven als God in Frankrijk, het kan met een Saone cruise. Dit is uw kans om op de meest ontspannen manier mogelijk het beste van Frankrijk te ervaren. Goede wijnen, uitgebreide en verzorgde maaltijden, en zonder zorgen aan uw hoofd. De rivier ontspringt in de Vogezen en stroomt dan 480 kilometer lang in noordelijke richting. Met een Saone cruise doorkruist u enkele beroemde Franse streken, en doet u steden als Lyon, Tournus en Mâcon aan.

Frankrijk vanaf het water beleven met een Saone cruise

Een Saone cruise voert u langs enkele van de mooiste plekken in West-Europa: de Vogezen, Lotharingen en Bourgondië. Langs dichte bossen, wijngaarden en lieflijke dorpjes. Wandel tijdens een Saone cruise in de voetsporen van de Romeinen, en herleef de rijke geschiedenis van Frankrijk. Bijvoorbeeld in Lyon, waar u de ruïnes van het oude romeinse theater kunt bekijken. Hier vindt u ook grappige smalle straatjes en prachtige gebouwen als de Opera en de basiliek. Tournus staat bekend om de oude Abdijkerk. En in Mâcon mag u de resten van de kathedraal St. Vincent niet missen. Hij werd tijdens de Franse Revolutie grotendeels verwoest, maar wat er nog staat is net als de rest van de stad zeer de moeite waard om te bekijken tijdens een Saone cruise.

Er even helemaal tussenuit met een Saone cruise

Frankrijk is niet voor niets een populair vakantieland. Waarom zou u het niet eens op een andere manier beleven met een Saone cruise? Met een comfortabele hut aan boord en de reisroute alvast voor u uitgestippeld, heeft u alle tijd voor uzelf. Een Saone cruise is pure verwennerij voor al uw zintuigen. Uw smaakpapillen weten met al die culinaire hoogstandjes niet wat ze overkomt en er gaat niets boven een rustig plekje aan dek. Zoek de oevers van de rivier op en vergeet niet de zuivere lucht van uw vakantie op te snuiven. Met een Saone cruise beleeft u Frankrijk eens op een andere manier. Uw beurt om te leven als God in Frankrijk.